LAWSTUDIES.NO

Sjekk ut Deltid LLBs i Internasjonal lov i Hviterussland 2019/2020

En Bachelor of Laws, LLB, viser at et individ besitter en grundig forståelse av begrepene lov og er i stand til å praktisere det. Det er akkreditering utdannet behov for å oppnå en posisjon i feltet. 

Hvis løpet av hans eller hennes utdannelse, bestemmer en jusstudent å forfølge en karriere i en internasjonal kapasitet, en LLM i internasjonal lov gir et solid fundament av kunnskap om emnet.

 

I Hviterussland er universitetsutdanning det høyeste nivået av akademisk pedagogisk jaktstarten. Den har også en ekstra post-videregående nivå, som gir andre relaterte yrkesopplæring. Etter lavere grad, gir utdanningssystemet deg en mulighet til å videreutvikle din utdanning for å utvide din faglige arbeidet til mestere eller doktorgrad nivåer.

Deltid LLB i Internasjonal lov i Hviterussland

1 Resultater i Internasjonal lov, Hviterussland Filter

Bachelor i folkeretten

International University
Campus Heltid studier Deltid September 2020 Hviterussland Minsk

Det juridiske fakultet ble etablert i 1994. Siden den gang har det uteksaminert mer enn 2500 spesialister som er for tiden ansatt i statlige og private organisasjoner som jurister, advokater og notarius publicus, foredrag ved institusjonene for høyere utdanning, og arbeide som offiserer på nasjonalt påtaleorganer og politiet.