LAWSTUDIES.NO

Topp Deltid LLBs i Internasjonal lov 2019/2020 i Europa

Med en Bachelor of Laws (LLB) grad, kan du praktisere loven i de fleste av verdens land. Noen av LLB akademiske programmer fokusere på bestemte sektorer av loven i henhold til studentenes interesser, slik som internasjonale, kriminelle og forretningsjuss.

Samtidig tjene en LLM i folkeretten vanligvis ikke tillater en person å ta en test for å praktisere profesjonelt, den inngående kunnskap som disse akademiske programmer ofte gjør for en verdig investering.

 

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

LLB Deltid i Internasjonal lov i Europa

1 Resultater i Internasjonal lov, Europa Filter

Bachelor i folkeretten

International University
Campus Heltid studier Deltid September 2020 Hviterussland Minsk

Det juridiske fakultet ble etablert i 1994. Siden den gang har det uteksaminert mer enn 2500 spesialister som er for tiden ansatt i statlige og private organisasjoner som jurister, advokater og notarius publicus, foredrag ved institusjonene for høyere utdanning, og arbeide som offiserer på nasjonalt påtaleorganer og politiet.