LAWSTUDIES.NO

Se Deltid LLBs i Internasjonal lov i Australia 2019/2020

Etter et individs lavere utdanning har blitt fullført, vil han eller hun trenger for å forfølge en LLB for å faktisk praktisere innenfor loven. Dette programmet tar vanligvis tre til fire år å fullføre. 

Med alle de standarder, traktater og avtaler som er i kraft på den moderne internasjonale scenen, land trenger juridiske eksperter til å holde alt rett. Dette er grunnen til at mange jusstudenter tjene deres LLM i internasjonal lov.

 

Australia har syv av de 100 institusjon for høyere utdanning i verden! Australia sitter over slike som Tyskland, Nederland og Japan, plassere åttende i Universitas 2012 U21 Rangering av nasjonale høyere utdanningssystemer.

Deltid LLB i Internasjonal lov i Australia

1 Resultater i Internasjonal lov, Australia Filter

Bachelor of Laws (Honours) (LLBHons)

Australian National University (ANU) - Law
Campus Heltid studier Deltid 4 - 10 år Januar 2020 Australia Canberra + 1 fler

Bachelor of Laws (Honours) på ANU er en internasjonalt respektert, verdensklasse grunnskole lov grad. ANU er Australias topprangerte universitet med et globalt rykte i internasjonal, konstitusjonell, offentlig og privat rett. Honours komponent av programmet er innebygd i graden struktur for å forbedre dine karrieremuligheter og gi deg et sterkt fundament for forskerstudiet.