Filter
Bachelor i jus
Irland Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler LLBs i Irland 2019

Når du har fullført bachelorprogram i profesjonell lov, blir du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, lar LLB du å praktisere loven i de fleste land rundt om i verden.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Irland er en øy i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største øya i Europa og tyvende største øya på jorda. Til øst er den største øya Storbritannia, som det er atskilt av Irskesjøen.

LLBs i Irland

Les mer Minimér

treff

Independent College Dublin

Den LL.B grad i jus med regnskap er en 4 år grad program som kombinerer de to disiplinene og regnskap. Graden vil innebære å studere kjernemoduler som kreves av en jurist ... [+]

Den LL.B grad i jus med regnskap er en 4 år grad program som kombinerer de to disiplinene og regnskap. Graden vil innebære å studere kjernemoduler som kreves av en jurist og de som er nødvendige for studiet av regnskap. Kvalifiseringen gir en utmerket trening for den juridiske og profesjonell virksomhet.

Graden ved Independent College Dublin fordeler fra tilslutning og sterk støtte fra Bristol Law School ved University of the West of England, Bristol en av de ledende advokat skoler i Storbritannia. Kurset leveres av et team av engasjerte og erfarne lærere. Videre natur klasse størrelser oppmuntrer en interaktiv og diskursiv tilnærming til studiet av loven.

Kursinnhold / Struktur ... [-]
Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk
Independent College Dublin

Den LL.B grad er et treårig lavere kurs i studiet av irsk lov. Kurset er en Nivå 8 grad som er godkjent av dommer Society of Kongens Inns for de som ønsker å forfølge vid ... [+]

Den LL.B grad er et treårig lavere kurs i studiet av irsk lov. Kurset er en Nivå 8 grad som er godkjent av dommer Society of Kongens Inns for de som ønsker å forfølge videre studier og en karriere som advokat. Det er også godkjent av Law Society of Ireland for de som ønsker å forfølge videre studier og en karriere som advokat.

Denne loven grad vil være av interesse for de som har en sterk rettferdighetssans, som besitter en spørrende sinn og nyte identifisere og anvende løsninger på problemer. Den LL.B grad ved Independent College Dublin fordeler fra tilslutning og sterk støtte fra Bristol Law School ved University of the West of England, Bristol en av de ledende advokat skoler i Storbritannia. Kurset leveres av et team av engasjerte og erfarne lærere. Videre natur klasse størrelser oppmuntrer en interaktiv og diskursiv tilnærming til studiet av loven.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk