Filter
Bachelor i jus
Singapore Studietype: Alle Pacing: Deltid

Sammenlign Deltid LLBs i Internasjonal lov-studier i Singapore 2019/2020

En LLB er en grad tildeles enkeltpersoner som har fullført sin undervisning på universitetsnivå i lov. Med denne sertifiseringen, vil nyutdannede kunne praktisere lov og forfølge en karriere innen dette feltet. 

Internasjonal lovstudier kan forberede fagfolk på fagområdet for å hjelpe private borgere og organisasjoner over hele verden til å drive forretninger og aktiviteter på en måte som overholder lover fra ulike land så vel som internasjonalt.

Singapore (新加坡) er en bystat i Sørøst-Asia. Grunnlagt som en britisk handel koloni i 1819, siden uavhengigheten har det blitt en av verdens 's mest velstående land, og har verdens ' s travleste havn. Singapore har seks nasjonale universiteter og er generelt godt ansett og tiltrekker utvekslingsstudenter fra hele verden.

Deltid LLB i Internasjonal lov-studier i Singapore

Les mer Minimér
Andre studiemuligheter i Asia

1 Resultater i Internasjonal lov-studier, Singapore

Kaplan Singapore

Dette LLB Law programmet er perfekt for å jobbe voksne som ønsker å studere for en Law Degree med praktisk real-world søknadskunnskap. ... [+]

Birmingham City UniversityProgrambeskrivelse

Dette LLB Law programmet er perfekt for å jobbe voksne som ønsker å studere for en Law Degree med praktisk real-world søknadskunnskap.

Ved å nedsette studentene i vårt unike, mocke rettssalen, vil studentene få erfaring med realistiske juridiske scenarier og bredere akademisk og praktisk forståelse på tvers av en rekke juridiske fag. Studentene skal også gjennomføre individuelle oppgaver og eksamener for å vurdere deres ferdigheter.

Dette LLB Law Degree programmet er anerkjent av Bar Council of India. Det er også akkreditert av Joint Academic Stage Board of England og Wales som en kvalifiserende lovgrad (som gjør det mulig for studenter å gå videre til kvalifikasjoner for en barrister eller solicitor i Storbritannia).... [-]

Singapore
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk