LAWSTUDIES.NO

Beste skoler Deltid LLBs i Internasjonal lov-studier 2019/2020 i Asia

Etter et individs lavere utdanning har blitt fullført, vil han eller hun trenger for å forfølge en LLB for å faktisk praktisere innenfor loven. Dette programmet tar vanligvis tre til fire år å fullføre. 

Internasjonal lovstudier kan fokusere på lovgivningen i de enkelte land samt i lover som gjelder internasjonalt. Ved å se på disse lovene forholdsvis, kan den vurdere hvor godt aktiviteten fra ulike organisasjoner og enkeltpersoner oppfyller.     

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

LLB Deltid i Internasjonal lov-studier i Asia

2 Resultater i Internasjonal lov-studier, Asia Filter

LLB (Hons) University of London internasjonale programmer

Brickfields Asia College
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya + 3 fler

University of London er virkelig en av de store universitetene i verden. En sammenslutning av 18 verdensklasse Høyskoler og 10 spesialist institutter, sitt rykte for høy faglig standard blitt bygget på fremragende undervisning og forskning av sine Høyskoler siden 1836.

Bachelor of Laws (Honours) (Birmingham City University)

Kaplan Singapore
Campus Deltid 3 år Januar 2020 Singapore

Dette LLB Law programmet er perfekt for å jobbe voksne som ønsker å studere for en Law Degree med praktisk real-world søknadskunnskap.