Filter
Bachelor i jus
Asia Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste skoler Deltid LLBs i Internasjonal lov-studier 2019/2020 i Asia

Etter et individs lavere utdanning har blitt fullført, vil han eller hun trenger for å forfølge en LLB for å faktisk praktisere innenfor loven. Dette programmet tar vanligvis tre til fire år å fullføre. 

Internasjonal lovstudier kan fokusere på lovgivningen i de enkelte land samt i lover som gjelder internasjonalt. Ved å se på disse lovene forholdsvis, kan den vurdere hvor godt aktiviteten fra ulike organisasjoner og enkeltpersoner oppfyller.     

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

LLB Deltid i Internasjonal lov-studier i Asia

Les mer Minimér

2 Resultater i Internasjonal lov-studier, Asia

Brickfields Asia College

University of London er virkelig en av de store universitetene i verden. En sammenslutning av 18 verdensklasse Høyskoler og 10 spesialist institutter, sitt rykte for høy ... [+]

University of London er virkelig en av de store universitetene i verden. En sammenslutning av 18 verdensklasse Høyskoler og 10 spesialist institutter, sitt rykte for høy faglig standard blitt bygget på fremragende undervisning og forskning av sine Høyskoler siden 1836. University of London grader er internasjonalt anerkjent av myndigheter, universiteter, arbeidsgivere og faginstanser som å være av høyeste faglige kvalitet.

Siden 1858, har University of London grader vært tilgjengelig for studenter over hele verden gjennom University of London internasjonale programmer, de lengste stående fleksible og fjernundervisning i verden. Gjennom årene har mange eksepsjonelle mennesker som har studert med University of London internasjonale programmer formet vår verden. Tidligere studenter omfatter syv nobelprisvinnere, ledere av Commonwealth landene, statsråder, kjente forfattere, akademikere, dommere og næringslivsledere. I dag, University of London internasjonale programmer er virkelig internasjonal karakter med over 52 000 studenter i mer enn 190 land. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk
Kaplan Singapore

Dette LLB Law programmet er perfekt for å jobbe voksne som ønsker å studere for en Law Degree med praktisk real-world søknadskunnskap. ... [+]

Birmingham City UniversityProgrambeskrivelse

Dette LLB Law programmet er perfekt for å jobbe voksne som ønsker å studere for en Law Degree med praktisk real-world søknadskunnskap.

Ved å nedsette studentene i vårt unike, mocke rettssalen, vil studentene få erfaring med realistiske juridiske scenarier og bredere akademisk og praktisk forståelse på tvers av en rekke juridiske fag. Studentene skal også gjennomføre individuelle oppgaver og eksamener for å vurdere deres ferdigheter.

Dette LLB Law Degree programmet er anerkjent av Bar Council of India. Det er også akkreditert av Joint Academic Stage Board of England og Wales som en kvalifiserende lovgrad (som gjør det mulig for studenter å gå videre til kvalifikasjoner for en barrister eller solicitor i Storbritannia).... [-]

Singapore
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk