LLB (Hons) i lov

Generelt

Programbeskrivelse

Den beste forberedelsen til advokatyrket er å tenke som en advokat fra første dag. Vår praksisbaserte tilnærming betyr at du vil lære å forstå loven i sammenheng med hverdagen og juridisk praksis og anvende læringen din på flere måter.

Denne jusgraden er designet av erfarne akademikere og praktikere, med innspill fra vårt internasjonalt anerkjente Crucible Center for Human Rights and Social Justice. Den er designet spesielt for å fokusere på karriereutviklingen.

Gjennom hele graden din vil du samarbeide med utøvere fra den juridiske sektoren. Du får praktisk erfaring med å sette i verk en lov gjennom vår pro bono-virksomhet med Citizens 'Advice Bureau og har muligheten til å gå på arbeidsplasser.

Fra starten av blir du oppfordret til å ta del i juridiske spørsmål og reflektere over hva du lærer som en integrert del av opplevelsen din. En stor andel av tiden din vil bli brukt på å jobbe ansikt til ansikt med veiledere og utvikle din forståelse av juridiske spørsmål, særlig de grunnleggende ferdighetene og kompetansene som juridiske utøvere forventes å ha. I følge National Student Survey 2019 er Roehampton Law School rangert som nummer én i sektoren for akademisk støtte.

Du vil utvikle en forståelse av de forskjellige områdene lovgivning og juridisk praksis ved å besøke de historiske domstolene i London sentrum. I år har studenter observert saker i Høyesterett, besøkt andre domstoler og domstoler som en del av loven i praksis-modulen, og besøker også parlamentets hus.

Moduler som for tiden er tilgjengelige inkluderer juridiske systemer, etikk og ferdigheter, som dekker strukturen og funksjonen til det engelske rettssystemet; Offentlig rett og menneskerettigheter, som utforsker sivile friheter og menneskerettigheter; og våre Law in Practice-moduler i år ett, med fokus på juridisk kommunikasjon, og i år to, på forretnings- og kommersiell bevissthet.

Vår dedikerte lovkarriererådgiver har opprettet koblinger med nyutdannede rekrutterere og kan gi deg ideer og tips for å hjelpe deg med å få en god kandidatjobb. Sammen vil du kartlegge dine holdninger og lage en karriereplan. Vi tilbyr også personlige økter i CV og applikasjonsskriving, presentasjoner, spotte intervjuer og opplæring i kommersiell bevissthet, samt gir deg muligheter til å utvikle dine nettverksevner.

Innhold

År ett

 • Få en forståelse av nøkkelfunksjonene i det engelske rettssystemet, utforske den moralske dimensjonen i lovutøvelsen, forstå strafferetten og menneskerettighetene, og lære å presentere begrunnede og logiske argumenter.
 • Studer jus i praksis 1: Juridisk kommunikasjon, en interaktiv modul designet for å bygge dine ferdigheter og tillit til juridisk kommunikasjon, og hjelpe deg å forstå hvordan du skal anvende loven i praksis og i et større samfunn.

År to

 • Law in Practice 2: Commercial Awareness vil introdusere deg for den kommersielle verdenen og advokatenes rolle i den, inkludert lovbegrepet som en virksomhet (hvordan advokatfirmaer tjener penger) og rollen som finansmarkeder.
 • Bygg videre på dine juridiske ferdigheter ved å studere forskjellige typer kontraktsrett og utvikle en forståelse av erstatningsretten, og din evne til å anvende loven for å løse juridiske problemer.
 • Lær om loven til forretningsforetak og utforsk juridiske teorier, regler og kommersielle drivere som påvirker lovpraksis om aksjeselskaper, partnerskap og andre forretningsmodeller.
 • Andre moduler inkluderer EU Law and Property Law.

År tre

 • Velg mellom alternativer inkludert ansettelseslov, bedriftsøkonomi og anskaffelser, familierett, internasjonale menneskerettigheter og medisinsk og skatterett.
 • Få praktisk erfaring med juridisk praksis på en plassering eller hos Citizens 'Advice Bureau.

Karriere ruter inn i det juridiske yrket

For å bli advokat:

Solicitors Regulation Authority (SRA) endrer prosessen med å bli advokat.

Solicitors Qualifying Exam (SQE) vil være en sentralisert vurdering for alle som ønsker å kvalifisere seg som advokat i England og Wales. Det vil trolig bli introdusert i 2020.

Dette betyr at fra 2020 vil kvalifiseringsveien din til å bli advokat, inneholde:

 • Bestått trinn 1 og 2 i SQE. Den første fokuserer på juridisk kunnskap og den andre på praktiske juridiske ferdigheter.
 • Å ha en grad (i alle fag) eller tilsvarende kvalifikasjon.
 • Har en betydelig periode med arbeidserfaring.
 • Overfører karakter- og egnethetskrav.

For å bli advokat:

Barristers er regulert av Bar Standards Board. Du trenger ikke å fullføre SQE for å bli advokat (ettersom SQE bare gjelder påtenkte advokater), selv om det er endringer i kvalifiseringsveien.

Kvalifiseringsveien for å bli advokat inkluderer for øyeblikket:

 • Kravet til en kvalifiserende rettsgrad på 2: 2 eller bedre (eller en Graduate Diploma in Law).
 • Behovet for å bestå en datamaskinbasert Bar Course Aptitude Test.
 • Gjennomføring av Bar Professional Training Course.
 • Inngang til et vertshus og fullføring av pupillage.

Karrieremuligheter

Dette kurset vil forberede deg godt for en rekke juridiske karrierer, inkludert å jobbe som praktiserende advokat, advokat eller paralegal, jobbe i akademisk rett eller jobbe i en hvilken som helst karriere som krever kritiske resonnementer.

Karriereteamet vårt er tilgjengelig for å støtte deg fra studiestart og til etter at du er ferdig. De vil hjelpe deg med å bygge din CV, forberede deg til intervjuer og møte og lære av vellykkede nyutdannede som jobber øverst i karrieren. Du vil også ha muligheter til å samarbeide med våre partnere over hele London og utover, og delta på en Roehampton arbeidsmesse hvor du kan finne ut om oppgraderingsmuligheter og møte arbeidsgivere.

Inntakskrav

Spesifikke inngangskrav:

 • Et nivå som kreves i humaniora, samfunnsvitenskap og virksomhet foretrukket. GCSE-krav: engelsk og matematikk, grad C
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Les mer

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Minimér