LLB (Hons) lov

Generelt

Programbeskrivelse

Vær oppmerksom på at informasjonen på dette nettstedet er knyttet til programmet starter i september 2016.

LLB Hons Law programmet er et treårig kvalifiseringen juridisk embetseksamen. Vellykket gjennomføring av graden vil tillate nyutdannede til å gå på for å gjennomføre den videre opplæringen som kreves for å kvalifisere seg til praksis, i England og Wales, som en advokat eller en advokat.

I tillegg til kjernen kunnskap som kreves for en kvalifiserende juridisk embetseksamen, vil du ha muligheten til å studere et bredt spekter av spesialist kurs. Programmet vil utstyre deg med praktiske overførbare ferdigheter som vil forberede deg for fremtidig sysselsetting, både i den juridiske profesjon og i den større fagmiljø.

Du vil dra nytte av presentasjoner fra gjesteforelesere og nettverk hendelser med arbeidsgivere, faginstanser og alumni som vil hjelpe deg med din karriereplanlegging. Du vil også ha tilgang til workshops og arrangementer utformet for å hjelpe deg med din CV og jobbsøknader og i å utvikle en profesjonell digital tilstedeværelse.

The School of Law har gode forbindelser med en rekke arbeidsgivere i London, inkludert advokatfirmaer, Advokater 'kamre og finansinstitusjoner. Muligheter kan være tilgjengelig for LLB Hons Jusstudenter å søke om plasseringer, praksisplasser og mentorordninger med en rekke arbeidsgivere i de juridiske og regulatoriske sektorer.

LLB Hons Jusstudenter er også i stand til å søke å gjennomføre pro bono arbeid gjennom ulike ordninger i regi av skolen. Disse inkluderer vår Legal Advice Centre, vinner av en 2015 LawWorks og statsadvokat Student Pro Bono Award for sin 'enorm innvirkning på samfunnet ". Senteret gir studentene valgte å jobbe tett med frivillige advokater og senterets senior tilsyn advokat for å gi råd til publikum.

Innocence Project London er også kjøre fra School of Law. I dag en av bare ti internasjonale prosjekter akseptert som medlemmer av den USA-baserte Innocence Network, og den eneste britiske medlem, gjør at prosjektet våre studenter til å søke om å jobbe på virkelige saker om justismord. Dette viktige arbeidet kan føre til innsending av klage søknadene til Gjenopptakelseskommisjonen.

Skolen har tradisjon for fritidsaktiviteter, inkludert en student drevne Law Society. LLB studenter kan søke om å bli valgt for vår klient intervjue eller mooting team for å videreutvikle sine ferdigheter og erfaring. Mooting er krangler en hypotetisk sak i en domstol setting. Våre LLB Hons Jusstudenter var finalister i OUP og BPP National Mooting Competition 2014-15.

VIL DU VITE MER? For ytterligere informasjon om dette programmet - inkludert innhold, programmet avgifter og studiet modus - og studere med School of Law ved University of Greenwich, vennligst fyll ut skjemaet til høyre og School of Law vil ta kontakt med deg via e-post.

Sist oppdatert aug. 2016

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Les mer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Minimér
London , Rochester + 1 Mer Mindre