LL.M. i internasjonal lov og menneskerettigheter

LL.M-programmet i menneskerettigheter og internasjonal rett tilbyr en rik og avansert studie på felt som utgjør en viktig del av HULs langvarige rykte for akademisk fortreffelighet, hvor HUL er et knutepunkt for internasjonal aktivitet.

Programmet gir studentene et rikt utvalg av spesialiserte kurs i hovedfagene i folkeretten - internasjonale organisasjoner, konfliktløsning, krigslov, innvandringsrett, internasjonal straffelov mv. - og på sentrale områder av menneskerettighetsloven - inkludert multikulturalisme, menneskerettigheter og mot terrorisme og overgangsretten.

Leveres av et sterkt fakultet, bestående av topp akademikere og utøvere, blant annet tidligere og nåværende juridiske rådgivere til internasjonale organisasjoner, medlemmer av internasjonale ekspertorganer, regjeringsorganisasjoner og NGO-advokater som FN og ICRC, og ledende akademikere fra Israel og utlandet (inkludert Prof. Malcolm Shaw - forfatter av verdens ledende lærebok i folkeretten).

Programmet ligger i Jerusalem, en by med en rik historie om fred og konflikt - programmet gir en unik opplevelse for å være akademikere, advokater og ansatte i statlig og ikke-statlig sektor.

Adgang

Opptakskrav

LL.M. Programmer på engelsk er åpne for lovskole kandidater som har en LL.B eller JD grad som har en god kommando av engelsk. Kandidater velges på grunnlag av deres lagskole karakterer, anbefalingsbrev og tidligere akademisk arbeid. For en fullstendig liste over opptaksbestemmelser, se vår hjemmeside.

Kandidater som ikke tidligere har studert på en utdanningsinstitusjon der undervisningsspråket er engelsk, må sende offisielle TOEFL-poeng eller IELTS. Minimumskravene til TOEFL er 600 på den papirbaserte testen, 250 på den datamaskinbaserte testen eller 89 på den internettbaserte testen. Minste IELTS-poeng er 7.

studieretning

LL.M. Programmene består av 32 studiepoeng tatt over to påfølgende semester, inkludert fire kjernefag, et verksted, seminarer, valgfag og bakgrunnskurs. I tillegg kan studentene velge å sende inn en LL.M. avhandling.

Undervisning

Undervisning er $ 16.000. Dette inkluderer ekstrakursaktiviteter og helseforsikring. Overnattingssteder i sovesaler er en ekstra kostnad.

Stipend og stipend er tilgjengelig for kvalifiserte studenter. Ta kontakt med Shanie Rabinowitz, programkoordinator for mer informasjon.

Ekstra stipend tilgjengelig:

  • MASA - For mer informasjon vennligst se vår hjemmeside.
  • Rothberg International School - De internasjonale programmene, holdt i forbindelse med Rothberg International School, tilbyr en rekke stipendier til kvalifiserte kandidater. For mer informasjon vennligst se vår hjemmeside.
Program undervist i:
  • Engelsk
The Hebrew University of Jerusalem
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 semestre
Heltid studier
Pris
16,000 USD
Deadline
Kontakt skolen
We also accept late applications until August 15th.
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
We also accept late applications until August 15th.
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
We also accept late applications until August 15th.
Sluttdato