Read the Official Description

The Master of Laws (LL.M.) er et avansert program for juridiske studier som er tilpasset behovene til den enkelte student. LL.M. kandidater, veiledet av ekspert fakultetet, planlegger et studium i en av følgende konsentrasjoner: Law and Technology, verdipapirrett, eller Comparative og internasjonal lov. Utenlandske LL.M. Studentene har mulighet til å forfølge en læreplan som hjelper til med å forberede dem til en amerikansk barneundersøkelse, samtidig som man får en bred forståelse av det amerikanske lovverket. Gjennom lovskolens omfattende læreplaner, LL.M. Kandidater øker sin kunnskap for praksis ved å skaffe seg betydelig kompetanse innen spesialisering de har valgt, samt honing sine ferdigheter i amerikansk juridisk forskning, analyse og juridisk skriving.

Forpliktet til å gi den høyeste kvalitet juridisk utdannelse i et stadig mer globalt samfunn, Columbus School of Law tilbyr sine LL.M. studium for kandidater av amerikanske og utenlandske lover skoler. I mer enn 100 år har lov skolen trent mange av landets mest anerkjente advokater og dommere. I advokatfirmaer, føderale og lokale myndigheter, rettsvesen og offentlig sektor, er våre kandidater anerkjent for sin kunnskap, kompetanse og etisk praksis. I tråd med vår katolske misjon, Columbus School of Law instills sine studenter med en søken etter sosial rettferdighet og en dyp plikt til å anvende sine juridiske kunnskaper og ferdigheter til å fremme det felles gode.

LL.M. I komparativ og internasjonal lov

Konsentrasjonen i Comparative and International Law tilbyr en omfattende undersøkelse av regjeringer, samfunn og juridiske systemer med vekt på komparative rettssystemer, internasjonal handel og næringsliv og internasjonale menneskerettigheter.

loven

Den Columbus School of Law ligger i vår nasjons hovedstad, den juridiske og politiske sentrum i USA. Washington, DC er også et knutepunkt for statlige og ikke-statlige internasjonale organisasjoner. Studentene kan benytte seg av alle mulighetene som Washington, DC har å tilby på grunn av vår gunstige beliggenhet og lett tilgang til offentlig transport.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by The Catholic University of America - Columbus School of Law »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
12 - 36 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato