LL.M. i internasjonal bank, verdipapirer og finans (for asiatiske nyutdannede)

Institute for Law and Finance

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

LL.M. i internasjonal bank, verdipapirer og finans (for asiatiske nyutdannede)

Institute for Law and Finance

Nyutdannede fra Asia holde et første grad i jus, business eller økonomi og som har gode akademiske poster er kvalifisert til å søke om å delta i vår LL.M. International Finance program.

Vår Master of Laws i International Banking, Securities and Finance (LL.M. International Finance) Programmet tilbyr utmerket tverrfaglig og praksisrettet opplæring i de områdene av internasjonal og europeisk bank, verdipapirer og finans lov. Ved å studere ved ILF, vil du bli opplært til ikke bare å håndtere, men også å utmerke seg i denne stadig viktigere område der verdener av internasjonal lov og global økonomi møtes. Du vil bli undervist av fremtredende professorer fra Goethe-universitetet i Frankfurt am Main, samt eksperter fra de juridiske og finansielle næringer. Frankfurt spiller en sentral rolle i europeisk og global økonomi.

ILF, som ligger i Frankfurt, den viktigste finanssenter i Europa, er det ideelle stedet for å trene unge fagfolk til å håndtere både nåværende og fremtidige juridiske og økonomiske utfordringer.

Vi tilstreber å gi våre studenter med en solid og omfattende juridisk og økonomisk utdanning i et dynamisk læringsmiljø, og dermed gi dem juridisk opplæringen de trenger for å utmerke seg i sine karrierer.

Siden engelsk er det eneste undervisningsspråket, må søkere ha en god beherskelse av skriftlig og muntlig engelsk. Ikke mer enn 30 studenter vil bli tatt opp for å sikre faglig dyktighet og direkte, personlig kontakt mellom studenter og lærere.

Varigheten av programmet

Den LL.M. International Finance program ved ILF er en ettårig praktisk studium. Den er delt inn i to semestre, nemlig vinteren semester (oktober-februar) og sommersemesteret (april til juli). Programmet starter i oktober og undervisning slutter i juli året etter.

FRITIDSAKTIVITETER

Studie utflukter til andre byer, Forretnings engelsk og tysk språkkurs samt mange utenomfaglige aktiviteter med internasjonale studenter vil også bli organisert for studentene i løpet av studieåret.

Tildeling av DEGREE

LL.M. International Finance graden tildeles av Det juridiske fakultet av Goethe-universitetet i Frankfurt am Main.

SØKNADSFRIST

Søknader vil bli vurdert på en "rullerende basis". Søkere vil bli informert om resultatene av sine søknader innen 6 uker etter mottak av ILF av utfylt søknadsskjema. Opptak til LL.M. International Finance programmet vil bli gitt til søkere på en "førstemann til mølla" prinsippet.

Søknadsfrist for Program: 15 mai: Land hvor APS sertifikatpliktige (dvs. Kina, Mongolia og Vietnam) og 1. juli: Alle andre asiatiske land

Det kreves ingen påmeldingsavgift.

stipender

Et stipend på 10% av skolepenger (dvs. € 1600) vil bli tilbudt til vellykkede mottatt før 28 februar 2016 søknader.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
16,000 EUR
Den skolepenger for 2016/17 er € 16.000.
Information
Deadline
Kontakt skolen
Admissions on a rolling basis
Locations
Tyskland - Frankfurt, Hesse
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Admissions on a rolling basis
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Frankfurt, Hesse
Søknadsfrist Kontakt skolen
Admissions on a rolling basis
Studieslutt Kontakt skolen