LAWSTUDIES.NO

Søk Fjernundervisning Kurs i Lover og forskrifter i USA 2019/2020

Mange utdanningsinstitusjoner tilbyr loven kurs. Universiteter ofte tilby disse kursene også. Hver min inkluderer læring alternativer som online instruksjon andrequired klasserommet deltakelse. Disse typer kurs kan hjelpe elevene til å finpusse sitt felt av juridisk spesialitet.

Studier i lov og regulering kan forberede aspirerende advokater og politiske beslutningstakere til å forstå forholdet mellom lov, regulering og håndhevelse. Studentene kan lære teknikker for å skrive effektive regler og forutsi og analysere regulatoriske konsekvenser.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fjernundervisning Kurs i Lover og forskrifter i USA

1 Resultater i Lover og forskrifter, USA, Fjernundervisning Filter

LSAT forberedelseskurs

Magoosh
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 - 12 måneder Åpen påmelding USA Berkeley + 1 fler

Vi er den korteste avstanden mellom deg og et akseptbrev! Forbedre din LSAT-poengsum med minst 5 poeng.