Filter
Kurs
Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Kurs i Lover og forskrifter 2019/2020

Law kurs tilbys ved høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden på grunn av de mulighetene de presenterer for intellektuell og personlig utvikling. Hvis du er interessert i slike innflytelsesrike emner som intellektuell eiendom og forretningsjuss, er denne typen kurs for deg.

Studier i lov og regulering kan forberede aspirerende advokater og politiske beslutningstakere til å forstå forholdet mellom lov, regulering og håndhevelse. Studentene kan lære teknikker for å skrive effektive regler og forutsi og analysere regulatoriske konsekvenser.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning Kurs i Lover og forskrifter

Les mer Minimér

1 Resultater i Lover og forskrifter, Fjernundervisning

Magoosh

Vi er den korteste avstanden mellom deg og et akseptbrev! Forbedre din LSAT-poengsum med minst 5 poeng. ... [+]

Vi er den korteste avstanden mellom deg og et akseptbrev

Forbedre din LSAT-poengsum med minst 5 poeng.

Studere hvor som helst, når som helst på skrivebord eller mobilE-post assistanse når du sitter fastFullt støttet på PC, Mac, Android og iOS Dybdegående video leksjoner som dekker konsepter, fallgruver og snarveierEt responsivt team av eksterne veiledere svarer på spørsmålene dine via e-post Uslåelig pris i testprep: ¼ prisen på konkurrenterHøy kvalitet prep laget utelukkende av våre LSAT eksperter Prep med de mest pålitelige materialene

Vi er her for å hjelpe deg med å forbedre så raskt som mulig. Med Magoosh du alltid med de mest oppdaterte, prøvde og testede materialene, basert på nøye analyse av millioner av studenters svar.... [-]

USA Berkeley
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk