Filter
Kurs
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste studieprogrammer 2 Kurs i LLM forvaltningsrett 2019

Studenter i jusstudiet vil ha et bredt spekter av klasser å velge mellom som de forfølge sitt valgte fagområde. Mange klasser eksisterer for å gjøre studentene med de prosedyrer og protokoller særegne til ulike praksis av den juridiske profesjon. Forvaltningsrett er en av de mest komplekse og krevende innenfor det juridiske feltet, så elevene drive sin juridiske embetseksamen bør sterkt vurdere å melde deg inn i en klasse som fokuserer på det. Hva er et kurs i forvaltningsrett?

 

Et kurs i forvaltningsrett vil gjøre deg kjent med de komplekse handlinger som offentlige etater har lov til å utøve. Dette er en spesiell gren av offentlig lov som særlig er knyttet til regulatoriske håndheving, regelverksarbeid, pådømmelse, og mer. I dette kurset skal studentene bli kjent med de lover som gjelder statlige forvaltningsenheter og omfanget av deres juridiske handlinger.Dette kurset vil også tett dekke prosessen som brukes av offentlige etater for å treffe beslutninger. Forvaltningsrettslige kurs er ofte et nødvendig klasse for jusstudenter nettopp fordi så mye av den informasjonen gjelder statlige etater.

 

Studentene vil ha nytte av dette kurset på flere måter. Ikke bare vil det fremme sine pedagogiske mål og gi nødvendige studiepoeng, vil det gi et fundament av kunnskap som er relevant for mange grener av loven.

 

Hvis elevene trenger hjelp til å betale for et kurs i forvaltningsrett, kan økonomisk støtte være tilgjengelig. Kostnaden for dette kurset og tilgjengelig økonomisk støtte vil variere fra en skole til en annen.

 

Kurset i forvaltningsrett vil sterkt støtte dine pedagogiske mål, om du går inn i privat eller offentlig rett.Å ha flyt i lover som berører offentlige etater og deres aktiviteter vil gjøre deg bedre i stand til å navigere disse institusjonene på vegne av kundene. Du kan være en mer effektiv advokat, gi mer nøyaktig informasjon, og bruke tiden mer fornuftig som et resultat av denne verdifulle kurset.

 

Du kan søke på et kurs i forvaltningsrett online ved å gi grunnleggende informasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

 

Les mer Minimér

2 Results in LLM forvaltningsrett

Millennia Atlantic University

Som assistent for en advokat, forsker på juridisk assistent juridisk presedens, forbereder juridiske dokumenter, og undersøker fakta.Forskningen er utført til støtte for ... [+]

Associate of Science - Juridisk Assisterende

Som assistent for en advokat, forsker på juridisk assistent juridisk presedens, forbereder juridiske dokumenter, og undersøker fakta. Forskningen er utført til støtte for en søksmål, å initiere søksmål, eller å utvikle et forsvar. Juridiske assistenter er ikke advokater, men de er kvalifisert som følge av utdanning og opplæring for å jobbe i et advokatkontor, private og offentlige kontorer, og selskaper. Delstaten Florida regulerer praktisering av loven, men krever ikke en lisensiering prosedyre eller sertifisering for juridiske assistenter. En utdannet ved en knytte grad i juridiske studier fra en godkjent program, pluss et minimum 2 års arbeidserfaring kan bli et registrert Paralegal / juridisk assistent i Florida.... [-]

USA Doral
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
CDI College

Ser du etter en karriere som vil gi deg et innsideperspektiv på rettssystemet? Tren for å bli en juridisk administrativ assistent! Denne fartsfylte karrieren vil tillate ... [+]

Ser du etter en karriere som vil gi deg et innsideperspektiv på rettssystemet? Tren for å bli en juridisk administrativ assistent! Denne fartsfylte karrieren vil tillate deg å bli en respektert del av et juridisk administrativt team.

Du vil lære grunnleggende i det kanadiske juridiske systemet, juridiske kontor praksis og prosedyrer, og vil komme adept på å bruke den nyeste kontorsoftware. Når du har slått på dine ferdigheter i klasserommet, har du sjansen til å sette dem på prøve i et ekte juridisk kontor, som en del av din nødvendige plassering.

Du vil oppgradere dette programmet med praktisk erfaring og juridisk administrasjonskunnskap for å starte din karriere i dette spennende feltet.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Heltid studier
100 timer
Campus
Les mer på norsk