Kurs i Human Rights Law Studies

Topp Kurs i Human Rights Law Studies 2018

Mens noen studenter foretrekker klasserommet til online studere, loven kurs tilbyr en flott mulighet ment å forbedre man 's personlig utvikling og spesialisert juridisk kunnskap. Under loven kurs paraply er spesialiserte felt som diskuterer det grunnleggende og moderne problemstillinger som er involvert i fag som reguleringsteori og forretningsjuss.

Kurs i Human Rights Law Studies

Les mer

Internasjonale Menneskerettigheter Og Utvikling LLM

London South Bank University
Campus Heltidsstudier Deltid 13 måneder August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

LLM International Human Rights and Development tilbyr en blanding av internasjonale menneskerettigheter, utviklingsstudier og flyktningstudier moduler. Du vil utforske dagens debatter i sammenheng med bestemte land og temaer. [+]

Oversikt

Med over 30 års erfaring, har LSBU Law formet profesjonelle futures av tusenvis av jusstudenter.

LLM International Human Rights and Development tilbyr en blanding av internasjonale menneskerettigheter, utviklingsstudier og flyktningstudier moduler. Du vil utforske dagens debatter i sammenheng med bestemte land og temaer.

Du vil få kunnskap om beskyttelse av internasjonale menneskerettigheter i sammenheng med internasjonal utvikling og flyktning praksis og rollen som en rettighetsbasert tilnærming til internasjonal utvikling praksis.

Hendelser

Den juridiske avdelingen arrangerer årlige arrangementer som oppdateringer om menneskerettigheter som leveres av våre besøk professorer, Sir Geoffrey Bindman, Joel Bennthan QC og Imran Khan. Vi arrangerer også Young bistandsadvokater Question Time og sporadiske arrangementer som vår siste tverrfaglig konferanse - Svare på voldtekt, og møter og seminarer for burmesiske menneskerettighetsforkjempere.... [-]