Filter
Kurs
Canada Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Kurs i Canada 2019

Mens noen studenter foretrekker klasserommet til online studere, loven kurs tilbyr en flott mulighet ment å forbedre man 's personlig utvikling og spesialisert juridisk kunnskap. Under loven kurs paraply er spesialiserte felt som diskuterer det grunnleggende og moderne problemstillinger som er involvert i fag som reguleringsteori og forretningsjuss.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

Kurs i Canada

Les mer Minimér

treff

CDI College

Feltet for juridisk administrasjon er dynamisk og utfordrende. CDI College juridiske assistentprogram vil utstyre deg med den kunnskapen og ferdighetene du trenger for å ... [+]

Feltet for juridisk administrasjon er dynamisk og utfordrende. CDI College juridiske assistentprogram vil utstyre deg med den kunnskapen og ferdighetene du trenger for å trives i et lovkontor.

Studentene får en forståelse av det kanadiske juridiske systemet og dets praksis. Familielov, selskapsrett, strafferet og generell lov er dekket. Du vil også få en grundig forståelse av juridiske prosedyrer og praksis og vil få praktisk erfaring gjennom en praktisk plassering. Nyutdannede av dette programmet jobber i advokatkontorer, tillitsselskaper og finansinstitusjoner.

[-]
Canada Calgary Edmonton Red Deer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
CDI College

Ser du etter en karriere som vil gi deg et innsideperspektiv på rettssystemet? Tren for å bli en juridisk administrativ assistent! Denne fartsfylte karrieren vil tillate ... [+]

Ser du etter en karriere som vil gi deg et innsideperspektiv på rettssystemet? Tren for å bli en juridisk administrativ assistent! Denne fartsfylte karrieren vil tillate deg å bli en respektert del av et juridisk administrativt team.

Du vil lære grunnleggende i det kanadiske juridiske systemet, juridiske kontor praksis og prosedyrer, og vil komme adept på å bruke den nyeste kontorsoftware. Når du har slått på dine ferdigheter i klasserommet, har du sjansen til å sette dem på prøve i et ekte juridisk kontor, som en del av din nødvendige plassering.

Du vil oppgradere dette programmet med praktisk erfaring og juridisk administrasjonskunnskap for å starte din karriere i dette spennende feltet.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
100 timer
Campus
Les mer på norsk
Vancouver Career College

Paralegal diplom programmet på Vancouver Career College trener deg til å gå inn i den utfordrende og fascinerende verden av loven. Programmet kombinerer administrative fe ... [+]

Bli en integrert del av et juridisk kontor ved å registrere deg i Vancouver Career College s Paralegal diplom program . Paralegals er respekterte og godt betalte medlemmer av et juridisk team. Paralegal diplom programmet på Vancouver Career College trener deg til å gå inn i den utfordrende og fascinerende verden av loven. Programmet kombinerer administrative ferdigheter med omfattende juridisk opplæring.

Studentene mottar en Internett- og kjerneberegningssertifisering og studerer avansert tastatur- og bedriftskommunikasjon, samt andre daglige administrative oppgaver. Det intensive programmet introduserer studentene til det canadiske domstolssystemet og dekker alle aspekter av loven, inkludert familielov, selskapsrett, fast eiendom, strafferettslig og rettssaker. Studentene lærer også prosedyrene for juridisk dokumentasjon og håndtering av bevis. Programmet kulminerer i en fem-ukers internship hvor studentene skal jobbe i et advokatkontor. Nyutdannede er klare til å gå inn i den juridiske verden som arbeider som advokat i innstillinger som private advokatfirmaer, bedriftsfirmaer eller statskontorer.... [-]

Canada Vancouver Abbotsford
September 2019
Engelsk
Heltid studier
65 uker
Campus
Les mer på norsk