Populære kategorier

Program med kurs i juss

Jusskurs

Kurs i rettsvitenskap (juss) er utformet for å gi studenten en kontinuerlig utviklingskurve, og de tilbys ved en rekke ledende universiteter og andre utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Det er mange alternativer om man vil ta et kurs i juss, for eksempel nettbaserte kurs, forelesningsbaserte kurs, individuelle studier eller kurs som inngår i program. Noen av de spesialiserte studieretningene innen juss er forretningsjuss, immaterialrett og regulerende teori. Mange sektorer har spesifikke kurs som tar for seg nyere trender og reguleringer i deres spesifikke bransje.

De mange ulike typene jusskurs kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære jusskursene nedenfor.

Nye jusskurs

Queen Mary Online

LLM I Internasjonal Tvisteløsning

Oktober 20, 2017
Queen Mary University of Londons online-programmer i internasjonal tvisteløsning tar sikte på å inspirere en ny generasjon advokater til å revurdere tradisjonelle tilnærminger til konflikt og oppløsning, og å utstyre dem med verktøyene som kreves for å lykkes i feltet. De kombinerer solid teoretisk jording, bred tverrfaglig opplæring og muligheter for indiv… [+]iduell studie og kompetanseutvikling. Videre er våre dynamiske programmer designet for å tilby deg alle de gode læringsmulighetene du vil få på campus, uten restriksjoner på faste tider og steder. [-]

GCU - Glasgow School for Business and Society

Bachelor Av Lover Med Risiko

Oktober 23, 2017
Med veksten i regulering på tvers av alle sektorer, er det et økende behov for kompetanse innen forretnings- og juridisk risiko. Akkreditert av Law Society of Scotland, tilbyr denne LLB deg en spesialisering innen forretnings og juridisk risikostyring for å møte denne etterspørselen.

University of Auckland Law School

Doktorgradsleder (phd)

Oktober 23, 2017
Stimulerende og givende, å starte PhD på Auckland Law School krever et høyt nivå av selvmotivasjon og disiplin, noe som gir en spennende mulighet til å engasjere seg i selvstendig, banebrytende forskning.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er et kurs i juss?

Hva er et kurs i juss?
Kurs i juss gir faglig kompetanse på det juridiske fagområdet for fremtidige jurister, advokater, juridiske assistenter, analytikere og andre som arbeider innen rettsvitenskap. Med muligheter som et diplom, en sertifisering eller et kurs, er det noen jusskurs som er mer tidkrevende enn andre. Hver kurs fokuserer på et bestemt juridisk emneområde. Universiteter vil tilby ulike juridiske kurs, avhengig av om det aktuelle landet følger "civil law" (først og fremst Europa) eller "common law" (etter anglosaksisk tradisjon). Mange universiteter tilbyr også kurs i internasjonal rett, som fokuserer på internasjonal lovgivning eller faglige ferdigheter som er anvendbare innen alle juridiske tradisjoner.

Hva er fordelene ved å ta et kurs i juss?
Jusskursene er konsentrerte om et mangfoldig utvalg emner og funksjoner, men alle gir de distinkte fordeler for den som studerer. Generelt kan man si at de gir muligheten til å lære av erfarne professorer. Kursene i juss er grundige, utfordrende og oppdaterte, den akademiske erfaringen de gir er svært relevant. Når man har fullført et kurs i juss viser man potensielle arbeidsgivere at man har utviklet relevant kompetanse i et bestemt juridisk felt, advokatpraksis eller advokatassisterende arbeid.

Hva studerer vi i en lov kurs?
Noen loven kurs er utviklet for å supplere en eksisterende lavere eller høyere grad i jus, og legger spesialisering til en elevs kunnskap om juridisk praksis. For eksempel kurs om internasjonal voldgift, Law of the Sea, Common Law analyse og språk, Civil and Family Law and Energy Law gi en slik spesialisering. Andre advokat kurs er utviklet for de som ønsker å gå inn i den juridiske sektor uten en Bachelor of Laws eller Juris Doctor grad. En Graduate Diploma in Law, Paralegal Diploma Program, Professional Legal Assistant Program eller Juridisk Administrative assistenter programmet ville kvalifisere utdannet til å begynne å jobbe i justissektoren.

Hvor mye koster det å ta Law kurs?
Kostnadene ved å ta loven kurs varierer enormt avhengig av antall uker eller kurstimer, beliggenhet, fagstoffet og universitet. Finansiering bistand kan være tilgjengelig for søkere på et behov-basert eller fortjeneste-baserte skala. Universiteter vil gi mer spesifikk informasjon på en forespørsel, som kan sendes inn enkelt fra dette nettstedet.

Hva er kravene til et kurs i Law?
Forutsetninger for loven kurs varierer også mye. Noen krever en videregående skole diplom, mens andre krever en lavere eller høyere nivå grad. Law kurs består av nødvendige forelesninger, kurs og skriftlig eksamen. Varigheten av loven kurs kan variere fra én uke til fire år, avhengig av universitetet og kurs.

Hvorfor ta en online lov kurs?
Online advokat kurs er et alternativ for å arbeide fagfolk eller personer med en travel timeplan. Law kurs kan tas på nettet, med alle nødvendige materialer levert digitalt. Dette utelater kravet om å pendle til campus for å følge undervisningen. Den interaktive aspektet av online rettslige emner gir også studentene mulighet til å kommunisere direkte med sine professorer og andre klassekamerater, og krever dem til å formulere sine tanker i en klar, sammenhengende skriftlig mote.

Hvor å ta et kurs i loven?
Law kurs tilbys ved universitetene på nesten alle kontinenter over hele verden. Enten i Argentina, New Zealand, Canada, Malaysia, Frankrike, Sør-Afrika, Samoa eller Russland, kan ambisiøse studenter finner loven kurs i en rekke områder. Det finnes en rekke typer advokatkurs, hver med spesifikke krav. Graduate Vitnemål, Graduate Certificate, Diplomer, spesialiseringer og mange andre typer lov kurs er tilgjengelig på topp universiteter rundt om i verden. Lær mer om loven kurs i dag direkte på LawStudies!