Populære kategorier

Program med kurs i juss

Jusskurs

Kurs i rettsvitenskap (juss) er utformet for å gi studenten en kontinuerlig utviklingskurve, og de tilbys ved en rekke ledende universiteter og andre utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Det er mange alternativer om man vil ta et kurs i juss, for eksempel nettbaserte kurs, forelesningsbaserte kurs, individuelle studier eller kurs som inngår i program. Noen av de spesialiserte studieretningene innen juss er forretningsjuss, immaterialrett og regulerende teori. Mange sektorer har spesifikke kurs som tar for seg nyere trender og reguleringer i deres spesifikke bransje.

De mange ulike typene jusskurs kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære jusskursene nedenfor.

Nye jusskurs

Magoosh

LSAT Forberedelseskurs

April 9, 2018
Få LSAT®-poenget du vil Vi er her for å hjelpe deg med å forbedre LSAT-poengsummen din. Med Magoosh online Magoosh hjelper vi deg med å forbedre så raskt som mulig. Ved hjelp av vår prep, vil du alltid studere med de mest oppdaterte, prøvde og testede materialene, basert på nøye analyse av studenters svar. Vi overvelder deg ikke med spørsmål; vi gjør hve… [+]rt spørsmål telle! Du kan også ta notater, bokmerke, lese transkripsjoner og gi oss tilbakemelding. Vi gir deg alt du trenger for å studere en bris. [-]

BPP University

Bar Professional Training Course (BPTC)

Januar 20, 2018
Hvis målet ditt er å bli barrister, gir BPP University Bar Professional Training Course (BPTC) den beste treningen. Vi tilbyr advokat- og konferansesamlinger undervist i grupper av fire, sann-til-livet mockforsøk og vurderinger og det bredeste spekteret av valgfag fra enhver leverandør.

iStudy

UK Employment Law Course - CPD-sertifisert

Januar 19, 2018
Sysselsetting i Storbritannia er en svært lang og komplisert prosess. De fleste bedrifter begynner å rekruttere nyutdannede nesten ett år før startdatoen for en jobb. Likevel vil mange mennesker jobbe der som det er en avl for ny teknologi, innovasjon og multikultur. Hvis du vil få en klar forståelse av arbeidslovgivningen i Storbritannia, bør du def… [+]initivt vurdere å ta dette kurset. Sysselsetting Lov UK er et veldig strukturert kurs som det introduserer deg i utgangspunktet til britisk arbeidslov, typer arbeidstakere og arbeidsdomstoler. Du vil også lære om lover angående ansettelse for utenlandske statsborgere, inkludert hva som skjer når ulovlige innvandrere ansettes til jobb. Deretter lærer du om vilkårene for en ansettelse, inkludert uttrykte, underforståtte og varierende vilkår. Du vil videre få mer informasjon om ansattes rettigheter, oppsigelse, diskriminering, virksomhetsoverføringer og kollektive rettigheter. Kurset gir noen nyttige nettsteder for å hjelpe arbeidssøkere og personer interessert i å forstå britisk arbeidslovgivning. Hvis du ønsker å få en jobb i Storbritannia, enten det er generelt eller lovrelatert, kan dette kurset være til nytte. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er et kurs i juss?

Hva er et kurs i juss?
Kurs i juss gir faglig kompetanse på det juridiske fagområdet for fremtidige jurister, advokater, juridiske assistenter, analytikere og andre som arbeider innen rettsvitenskap. Med muligheter som et diplom, en sertifisering eller et kurs, er det noen jusskurs som er mer tidkrevende enn andre. Hver kurs fokuserer på et bestemt juridisk emneområde. Universiteter vil tilby ulike juridiske kurs, avhengig av om det aktuelle landet følger "civil law" (først og fremst Europa) eller "common law" (etter anglosaksisk tradisjon). Mange universiteter tilbyr også kurs i internasjonal rett, som fokuserer på internasjonal lovgivning eller faglige ferdigheter som er anvendbare innen alle juridiske tradisjoner.

Hva er fordelene ved å ta et kurs i juss?
Jusskursene er konsentrerte om et mangfoldig utvalg emner og funksjoner, men alle gir de distinkte fordeler for den som studerer. Generelt kan man si at de gir muligheten til å lære av erfarne professorer. Kursene i juss er grundige, utfordrende og oppdaterte, den akademiske erfaringen de gir er svært relevant. Når man har fullført et kurs i juss viser man potensielle arbeidsgivere at man har utviklet relevant kompetanse i et bestemt juridisk felt, advokatpraksis eller advokatassisterende arbeid.

Hva studerer vi i en lov kurs?
Noen loven kurs er utviklet for å supplere en eksisterende lavere eller høyere grad i jus, og legger spesialisering til en elevs kunnskap om juridisk praksis. For eksempel kurs om internasjonal voldgift, Law of the Sea, Common Law analyse og språk, Civil and Family Law and Energy Law gi en slik spesialisering. Andre advokat kurs er utviklet for de som ønsker å gå inn i den juridiske sektor uten en Bachelor of Laws eller Juris Doctor grad. En Graduate Diploma in Law, Paralegal Diploma Program, Professional Legal Assistant Program eller Juridisk Administrative assistenter programmet ville kvalifisere utdannet til å begynne å jobbe i justissektoren.

Hvor mye koster det å ta Law kurs?
Kostnadene ved å ta loven kurs varierer enormt avhengig av antall uker eller kurstimer, beliggenhet, fagstoffet og universitet. Finansiering bistand kan være tilgjengelig for søkere på et behov-basert eller fortjeneste-baserte skala. Universiteter vil gi mer spesifikk informasjon på en forespørsel, som kan sendes inn enkelt fra dette nettstedet.

Hva er kravene til et kurs i Law?
Forutsetninger for loven kurs varierer også mye. Noen krever en videregående skole diplom, mens andre krever en lavere eller høyere nivå grad. Law kurs består av nødvendige forelesninger, kurs og skriftlig eksamen. Varigheten av loven kurs kan variere fra én uke til fire år, avhengig av universitetet og kurs.

Hvorfor ta en online lov kurs?
Online advokat kurs er et alternativ for å arbeide fagfolk eller personer med en travel timeplan. Law kurs kan tas på nettet, med alle nødvendige materialer levert digitalt. Dette utelater kravet om å pendle til campus for å følge undervisningen. Den interaktive aspektet av online rettslige emner gir også studentene mulighet til å kommunisere direkte med sine professorer og andre klassekamerater, og krever dem til å formulere sine tanker i en klar, sammenhengende skriftlig mote.

Hvor å ta et kurs i loven?
Law kurs tilbys ved universitetene på nesten alle kontinenter over hele verden. Enten i Argentina, New Zealand, Canada, Malaysia, Frankrike, Sør-Afrika, Samoa eller Russland, kan ambisiøse studenter finner loven kurs i en rekke områder. Det finnes en rekke typer advokatkurs, hver med spesifikke krav. Graduate Vitnemål, Graduate Certificate, Diplomer, spesialiseringer og mange andre typer lov kurs er tilgjengelig på topp universiteter rundt om i verden. Lær mer om loven kurs i dag direkte på LawStudies!