Crossborder litigation Case Study

"Stjerne" av denne 2-kredittkursen er Aguinda v. Chevron, en sak som startet i 1993 i New York og fortsatte gjennom domstolene i Ecuador, Brasil. Argentina, Canada, Nederland og Gibraltar. Den lange og torturerte historien - inkludert flere voldgiftssaker i Haag og 23 oppdagelsesforespørsler i føderale domstoler i 10 stater i USA - gir grunnlag for å lære om USAs Alien Tort Claims Act, United States Racketeer og Corrupt Organizations Act , Tredjeparts prosedyrefinansiering, American Discovery, Bilaterale Investeringsavtaler og Ekstraterritorisk Lovbruk. Administrasjonsgebyr - USD 60.

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies er basert i Salzburg, Østerrike, og har operert der i nesten 50 år. Senteret har mer enn 5000 advokatmedlemmer over hele verden, engasjerer seg i omfattende lovlig publisering og organiserer fortløpende juridiske utdanningsprogrammer og akademiske programmer i Europa og Asia for Eötvös Loránd University i Budapest, Ungarn, Lazarski University i Warszawa, Polen, Boston University i Boston, Massachusetts og Lixin University i Shanghai, Kina.

Fjernundervisningskurs

Tre fjernundervisningskurs tilbys på e-læringsplattformen ved Center for International Legal Studies . De er Introduksjon til USAs juridiske system (1 studiepoeng), Case Study in Crossborder Litigation (2 studiepoeng), og anerkjennelse og håndhevelse av utenlandske dommer (3 studiepoeng). Når en gang er påbegynt, må et emne avsluttes innen åtte uker. Hvert kurs er gitt i form av en PowerPoint-presentasjon, som inneholder videoer, tekst og PDF-avlesninger. Kursene er "selvstendige" - det kreves ingen ekstra lærebøker eller casebooks eller andre ressurser. Hvert kurs inneholder spørreundersøkelser og korte oppgaver, svarene sendes automatisk til kursinstruktøren. Gjennomføring av alle tre kurs fører til sertifikatet i internasjonale juridiske studier, utstedt av Center for International Legal Studies . Administrativ avgift for kursene er kun USD 30 per kreditt. Studenter som fullfører sertifikatet (3 kurs) kan overføre 6 studiepoeng mot LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis grad og motta kreditt for allerede betalte avgifter - samt søke om en 50% LL.M. opplæringsstipendium. Fjernundervisning kan utgjøre totalt 6 av de 21 studiepoengene som kreves for LL.M.

Hvordan bli med i programmet

  1. Få tilgang til registreringsskjemaet.
  2. Velg et kurs eller kurs.
  3. Betal administrativ avgift (er) med PayPal.
  4. Ved registrering og betaling vil du motta en link for å lage din fjernundervisningskonto og få tilgang til kurset ditt.
Program undervist i:
  • Engelsk
Center for International Legal Studies

Se 3 flere kurs fra Center for International Legal Studies »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
8 uker