Introduksjon til USAs juridiske system

Dette 1 kredittkurset gir en oversikt over det amerikanske rettssystemet, hvordan det er organisert, og hvordan det fungerer. Det er spesielt relevant for lekere og advokater som ikke er kvalifisert i USA. Formålet med kurset er å gi en kort introduksjon til det amerikanske rettssystemet. Det er ikke ment å - og sikkert ikke vil - gjøre deg til en ekspert i amerikansk lov. Det er best betraktet som bare et utgangspunkt, og inviterer deg til å nøye utforske områder av spesiell interesse for deg i hva er et komplekst juridisk system bestående av mange, mange lover - føderale og statlige - mange, mange domstoler - også føderale og statlige. Og mange, mange spillere - spesielt de mange, mange amerikanske advokater, hvorav det er 1,3 millioner. I dette kurset vil vi berøre USAs grunnlov, regjeringens struktur, domstolsorganisasjon og -funksjoner og flere saker. Administrasjonsgebyr - USD 30.

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies er basert i Salzburg, Østerrike, og har operert der i nesten 50 år. Senteret har mer enn 5000 advokatmedlemmer over hele verden, engasjerer seg i omfattende lovlig publisering og organiserer fortløpende juridiske utdanningsprogrammer og akademiske programmer i Europa og Asia for Eötvös Loránd University i Budapest, Ungarn, Lazarski University i Warszawa, Polen, Boston University i Boston, Massachusetts og Lixin University i Shanghai, Kina.

Fjernundervisningskurs

Tre fjernundervisningskurs tilbys på e-læringsplattformen ved Center for International Legal Studies . De er Introduksjon til USAs juridiske system (1 studiepoeng), Case Study in Crossborder Litigation (2 studiepoeng), og anerkjennelse og håndhevelse av utenlandske dommer (3 studiepoeng). Når en gang er påbegynt, må et emne avsluttes innen åtte uker. Hvert kurs er gitt i form av en PowerPoint-presentasjon, som inneholder videoer, tekst og PDF-avlesninger. Kursene er "selvstendige" - det kreves ingen ekstra lærebøker eller casebooks eller andre ressurser. Hvert kurs inneholder spørreundersøkelser og korte oppgaver, svarene sendes automatisk til kursinstruktøren. Gjennomføring av alle tre kurs fører til sertifikatet i internasjonale juridiske studier, utstedt av Center for International Legal Studies . Administrativ avgift for kursene er kun USD 30 per kreditt. Studenter som fullfører sertifikatet (3 kurs) kan overføre 6 studiepoeng mot LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis grad og motta kreditt for allerede betalte avgifter - samt søke om en 50% LL.M. opplæringsstipendium. Fjernundervisning kan utgjøre totalt 6 av de 21 studiepoengene som kreves for LL.M.

Hvordan bli med i programmet

  1. Få tilgang til registreringsskjemaet.
  2. Velg et kurs eller kurs.
  3. Betal administrativ avgift (er) med PayPal.
  4. Ved registrering og betaling vil du motta en link for å lage din fjernundervisningskonto og få tilgang til kurset ditt.
Program undervist i:
  • Engelsk
Center for International Legal Studies

Se 3 flere kurs fra Center for International Legal Studies »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
8 uker