Anerkjennelse av utenlandske dommer

3-kredittkurset "Anerkjennelse av utenlandske dommer" innebærer faktisk to særskilte prosedyrer, "anerkjennelse" av en utenlandsk dom og "håndhevelse" av den dommen basert på statusen tildelt av en intern domstol. I en anerkjennelsesprosedyre blir en domstol i ett land bedt om å godta en rettsavgjørelse av en domstol i et "utenlandsk" land og å utstede en dom i hovedsak identisk form uten å revurdere fordelene ved den opprinnelige søksmålet. I en håndhevelsesprosedyre, hvis den anerkjente utenlandske dommen er en pengedømmelse og skyldneren har eiendeler i mottakerretten, vil den vellykkede dommerfordeler få tilgang til alle håndhevelsesmidler som er tilgjengelige i anerkjennelseslandet for å utføre dommen. Den globaliserte økonomien resulterer i at dommer blir globalisert også. Grenseoverskridende virksomhet utfordrer grenseoverskridende tvister. Grenseoverskridende rettssaker gir grenseoverskridende anerkjennelses- og håndhevelsesprosedyrer. Administrasjonsgebyr - USD 90.

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies er basert i Salzburg, Østerrike, og har operert der i nesten 50 år. Senteret har mer enn 5000 advokatmedlemmer over hele verden, engasjerer seg i omfattende lovlig publisering og organiserer fortløpende juridiske utdanningsprogrammer og akademiske programmer i Europa og Asia for Eötvös Loránd University i Budapest, Ungarn, Lazarski University i Warszawa, Polen, Boston University i Boston, Massachusetts og Lixin University i Shanghai, Kina.

Fjernundervisningskurs

Tre fjernundervisningskurs tilbys på e-læringsplattformen ved Center for International Legal Studies . De er Introduksjon til USAs juridiske system (1 studiepoeng), Case Study in Crossborder Litigation (2 studiepoeng), og anerkjennelse og håndhevelse av utenlandske dommer (3 studiepoeng). Når en gang er påbegynt, må et emne avsluttes innen åtte uker. Hvert kurs er gitt i form av en PowerPoint-presentasjon, som inneholder videoer, tekst og PDF-avlesninger. Kursene er "selvstendige" - det kreves ingen ekstra lærebøker eller casebooks eller andre ressurser. Hvert kurs inneholder spørreundersøkelser og korte oppgaver, svarene sendes automatisk til kursinstruktøren. Gjennomføring av alle tre kurs fører til sertifikatet i internasjonale juridiske studier, utstedt av Center for International Legal Studies . Administrativ avgift for kursene er kun USD 30 per kreditt. Studenter som fullfører sertifikatet (3 kurs) kan overføre 6 studiepoeng mot LL. M. i transnasjonal kommersiell praksis grad og motta kreditt for allerede betalte avgifter - samt søke om en 50% LL.M. opplæringsstipendium. Fjernundervisning kan utgjøre totalt 6 av de 21 studiepoengene som kreves for LL.M.

Hvordan bli med i programmet

  1. Få tilgang til registreringsskjemaet.
  2. Velg et kurs eller kurs.
  3. Betal administrativ avgift (er) med PayPal.
  4. Ved registrering og betaling vil du motta en link for å lage din fjernundervisningskonto og få tilgang til kurset ditt.
Program undervist i:
  • Engelsk
Center for International Legal Studies

Se 3 flere kurs fra Center for International Legal Studies »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
8 uker