studer Juss i Kasakhstan

Juss i Kasakhstan 2018/2019

Om Kasakhstan
Republikken Kasakhstan ligger i Sentral-Asia. Landet har en del i Øst-Europa også. Dette landet er en stor en, med mer enn 1 million square miles. Det er hjem til rundt 17 millioner mennesker, og det meste av landet er landlige. Likevel har det vokst de siste årene til å bli en viktig økonomisk komponent til regionen. Som en mangfoldig kultur, mange av lovene i hele regionen sentrum på historiske og religiøse elementer. Landet blir stadig mer moderne og har et behov for kvalifiserte jurister. For de som ønsker å jobbe som advokat i Kasakhstan, er det mange muligheter tilgjengelig. For å få en utdanning på dette området, skal studentene lære litt mer om utdanningssystemet der. Hva er lov System i Kasakhstan? Det juridiske systemet i Kasakhstan opererer under ulike nivåer. Domstolene, som de kalles, er det vanligste stedet for advokater til å arbeide.Rettshåndhevelse i landet er spredt ut i de ulike byene, og mange av disse er små. Lokalisert offentlige etater ofte satt lover for samfunnet og området rundt. Ministry of Internal Affairs, National Security Committee og riksadvokat er også sentrale deler av landet 's rettssystemet. Totalt sett er det juridiske systemet her svak, selv om det er fremskritt finner sted å arbeide for å forbedre det.
Studere jus i Kasakhstan
Hva er en Law Degree i Kasakhstan? Innhenting av en juridisk embetseksamen i Kasakhstan kan være en utfordring. Dette er på grunn av en rekke forskjellige faktorer. Landet har høyere utdanninger i lov, inkludert bachelor 's grader, spesialister grader (herunder lov) og masterstudier. Studenter som ønsker å jobbe som advokat i landet må arbeide mot å tjene en mester 's grad i Law (LLM). Law Higher Education i Kasakhstan Innhenting av en juridisk embetseksamen i Kasakhstan krever gjennomføring av en bachelor ' s grad, spesialister grad, og / eller en mastergrad. Dette kan ta mellom fire og seks år å fullføre. Det er to store universiteter i landet, al-Farabi Kazakh National University, som ligger i byen Almaty, og LN Gumilyov Eurasian National University i Astana. Det er flere lover skoler, hvorav de fleste er privat finansiert, som også kan møte behovene til studenter.Når en student bestemmer seg for å få hans eller hennes utdannelse i loven fra Kasakhstan, vil han eller hun må søke direkte til universitetet. Det kan være konkurranse om disse åpningene på masternivå. Internasjonale studenter er velkomne, men å få et studentvisum er et krav, og kan ta flere måneder å fullføre. Etter eksamen med en grad og sitter for en nødvendig lisensiering eksamen, kan den enkelte deretter begynne å jobbe som advokat i landet. Husk at loven grader er svært nyttig ikke bare for å jobbe som advokat, men også i de politiske komponenter og lederskap elementer av dette landet.
Fakta om Kasakhstan

Kasakhstan ligger på nordsiden av de sentralasiatiske republikkene og er avgrenset av Russland i nord, Kina i øst, Kirgisistan og Usbekistan i sør, og det Kaspiske hav og deler av Turkmenistan i vest. I mars 2002, gitt det amerikanske Department of Commerce Kasakhstan markedsøkonomi status under amerikansk handelsrett. Denne endringen i status anerkjent materielle markedsøkonomiske reformer i de områdene av lønna besluttsomhet, åpenhet for utenlandske investeringer, og regjeringen kontroll over produksjonsmidlene og fordeling av ressurser.

 

Hovedstad: Kasakhstan
Offisielle språk: Kazahk
Regjeringen: Dominant-party enhetlig presidentvalget stat
Befolkning: 16967000
Gross Domestic Product: $ 231.787000000000
Valuta: Tenge (₸) (KZT)
Tidssone: (UTC 5 til 6)