Juris doctor (lov)

Generelt

Programbeskrivelse

Juris Doctor Degree

Den Juris Doctor Program krever 140 kvartal enheter og blir gjennomført over omtrent fire år. Ved passering av første års Law Students 'Undersøkelse (FYLSX, også kjent som "Baby Bar"), General Bar Examination (GBX, også kjent som California Bar eksamen), den moralske karakter evaluering, den multistate Professional Responsibility Examination (mpre) , og ikke være på etterskudd med familien støtte forpliktelser, ALU kandidater er kvalifisert til å bli fullverdige medlemmer av staten Bar of California og er kvalifisert til å praktisere i California.

Universitetet gir arbeidende voksne med en fokusert og praktisk online juridisk utdannelse. En vesentlig forskjell i ALU pedagogiske modellen som en online fjernundervisning institusjon er i de tre klasse alternativene for å forbedre studentens læring. Studentene kan:

  • Delta på live-klasser online, delta i klassen diskusjon med professor og andre studenter via online chat-funksjoner,
  • Vis innspilt forelesninger på nettet på et passende tidspunkt, eller
  • De elevene lokale til Los Angeles-området kan delta i klassene i våre klasserom, sentralt plassert i Los Angeles. Selv on-campus oppmøte ikke er nødvendig, er det et populært alternativ for lokale studenter.

ALU Law School Avsløringer

Abraham Lincoln University School of Law myndighet til å innvilge en JD grad, noe som kvalifiserer til å ta California Bar Examination, er som en unaccredited, fjernundervisning jusstudiet som er registrert med Komiteen Bar sensorer.

The School of Law er registrert med Komiteen Bar Sensorer (CBE) av State Bar of California som en unaccredited fjernundervisning jusstudiet. ALU myndighet til å innvilge en Juris Doctor (JD) grad, som kvalifiserer til å ta California Bar Examination, er gjennom Komiteen Bar sensorer. ALU studenter må bestå First-Year Law Students 'Undersøkelse (FYLSX) på slutten av det første året av jusstudiet studien.

Bar Program og bar Kvalifikasjon

At Abraham Lincoln University, er vårt mål å forberede deg til å passere California Bar Examination gjennom våre kvalitets online advokat klasser. Våre California Bar Eksamensforberedende kurs er ment å fullt klar elevene ved å gi dem den nødvendige kunnskap og trygghet for bestått California Bar eksamen.

Etter eksamen fra Juris Doctor, studentene er kvalifisert til å sitte for California Bar eksamen og ved vellykket gjennomføring av California Bar eksamen, multistate Professional Responsibility eksamen og møte alle gjeldende moralske karakterkrav, og ikke være på etterskudd med familien støtte forpliktelser, kan bli medlemmer i staten Bar of California og være kvalifisert til å praktisere i California og føderale domstoler.

Hver jusstudent som har til hensikt å være en generell kandidat for opptak til praksis lov i California må registrere seg hos Komiteen Bar Sensorer i staten Bar of California senest 90 dager etter at han eller hun begynner å studere jus og Bar forberedende kurs til innhente California Bar valgbarhet.

Metoden for undervisningen på denne loven skolen for Juris Doctor (JD) studium er i hovedsak av teknologiske midler, inkludert interaktive klasser.

Studenter i JD studium ved denne loven skolen som fullfører det første året av loven studie må bestå First-Year Law Students 'Undersøkelse kreves av forretninger og yrker kode §6060 (h) og avdeling 4, divisjon 1 av reglene i staten Bar of California (Inntaks Rules) som en del av kravene for å kvalifisere til å ta California Bar eksamen. En student som passerer første året Law Students 'undersøkelse innen tre (3) administrasjoner av eksamen etter første blir kvalifisert til å ta det vil få kreditt for alle juridiske studier gjennomført til tidspunktet eksamen er bestått. En student som ikke består eksamen innen tre (3) administrasjoner av eksamen etter første blir kvalifisert til å ta den må straks diskvalifisert fra loven skolens JD studium. Dersom avvist student senere passerer eksamen, er studenten kvalifisert for re-innmelding i denne loven skolens JD programmet, men vil få kreditt for bare ett år av juridiske studier.

Studie ved, eller eksamen fra, denne loven skolen kan ikke kvalifisere en student til å ta bar eksamen eller for å tilfredsstille kravene for opptak til praksis i andre valutaer enn California jurisdiksjoner. En student har til hensikt å søke opptak til praksis lov i en annen jurisdiksjon enn California bør kontakte innrømme myndighet i vedkommende jurisdiksjon for informasjon om de juridiske utdanningskrav i vedkommende jurisdiksjon for opptak til praktisering av loven.

Registrering består av innlevering av en form som spør i søkerens alder, adresser, generell utdanning og juridisk utdanning. Påmeldingsskjemaet må fylles ut nøyaktig under ed.

1
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Les mer

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Minimér
Los Angeles