Juridisk praksis kurs (LPC) - akselerert

Hvis du har en juridisk grad eller GDL og ønsker å trene som advokat, tilbyr vi tre alternativer, inkludert en LPC MSc i lov, næringsliv og ledelse for å gjøre virksomheten din klar.

 • Kvalifiserer med en LPC, med mulighet til å få en MSc eller LLM uten ekstra kostnad
 • Utvikle din kommersielle bevissthet, kritisk tenkning og nødvendige faglige ferdigheter for å forberede deg på utfordringene ved å være advokat
 • Skreddersy ditt kurs til dine spesialiserte områder av interesse gjennom et bredt utvalg av valgfag
 • Studer LPC med en mastergrad, og du kan være kvalifisert for et studielån

Med et klart fokus på din fremtidige ansettelsesevne, er vi mer selvsikker enn noensinne i suksess og tilbyr våre LPC Employment Promise. Få en jobb på ni måneder, eller vi vil gi deg 100% av gebyrene dine tilbake: 50% av gebyrene dine som cashback pluss 50% av gebyrene dine som kreditt mot eventuelle videre kurs.

I henhold til de nyeste tilgjengelige dataene, sikret 97% av våre heltids 2016/17 og akselererte 2017/17 LPC-studenter som ble uteksaminert sommeren 2017 ansettelse, en opplæringskontrakt eller videre studier innen ni måneder etter å ha fullført kurset.

Kurskrav

For å være kvalifisert til å ta opp ditt sted på LPC, må du overholde kravene til å starte en juridisk praksis (LPC) som er utarbeidet av advokatforetaket (SRA) - se nedenfor. Manglende overholdelse av disse kvalifikasjonskravene betyr at Universitetet ikke har noe valg, men å kansellere stedet på kurset.

Hvis du er en ikke-EØS-student, vil du også kreve visum som dekker hele kursets løpetid - se Visa krav nedenfor.

University of Law LPC utvalgskriterier

 • Faglig profil og prestasjon, generelt minst en faktisk eller forutsatt annen klasse æresrett grad eller GDL / CPE / MA Law *
 • En tilstrekkelig kommando for det engelske språket for å fullføre kurset - se engelskspråklige krav nedenfor
 • Eventuelle spesielle forhold avslørt i søknaden din

Akademisk eller annen referanse

* Dette kravet er oppfylt av enten: A) Tildeling av en kvalifiserende lovgrad. Din lovgrad må oppfylle visse faglige standarder for å kvalifisere. Dette må omfatte å ha tilstrekkelig bestått vurderinger i de syv grunnlagene for juridisk kunnskap - offentlig lov, forpliktelser jeg (kontrakt), forpliktelser II (straffelov), straffelov, jord lov, egenkapital

Universitetet i lov følger fullt ut likestillingslovgivningen og oppfordrer aktivt mangfold i juridisk yrke. Vår opptaksprosess virker rettferdig og har til formål å gjøre det mulig for elevene å gjøre sitt beste for å utnytte sine talenter. Du oppfordres til å fortelle oss om eventuelle spesielle krav så snart som mulig. Dette vil tillate oss å diskutere hvordan vi kan gå om å møte dine krav.

Du må oppfylle alle kvalifikasjonskrav ved starten av kurset - manglende evne til å gjøre det kan føre til at du blir forhindret i å bli med i kurset. Hvis du mener at dette kan være et problem (for eksempel hvis du har sent vurdering), vennligst kontakt Opptak så snart som mulig.

Fremtidige advokater

SRA har nylig konsultert om en rekke foreslåtte endringer i forskriftene, herunder å fjerne kravet om at studentene skal søke om studentopptak og godkjenning av deres faglige treningskurs før de begynner på LPC.

Hvis du har blitt tilbudt en opplæringskontrakt, må du forsikre deg om at advokatforetaket (SRA) har kontrollert din "karakter og egnethet" for å være en advokat.

Dette kan ta minst seks måneder å fullføre hvis du har:

 • Forpliktet seg til visse kriminelle handlinger
 • Har blitt funnet skyldig i en akademisk lovbrudd
 • Hadde alvorlige økonomiske problemer (for eksempel konkurs, individuelle frivillige ordninger eller saksdommer)
 • Har vært utsatt for ugunstige regulatoriske funn
 • Demonstrert enhver annen oppførsel som vi ikke ville forvente av en advokat (for eksempel atferd som var uærlig, voldelig eller diskriminerende)

Ta en titt på SRA Suitability Test 2011 for mer informasjon og fyll ut kvalifiseringssøknaden hvis du trenger å fortelle dem om problemer.

Hvis du ikke har noe å fortelle SRA, kan du informere dem om dette når du og din arbeidsgiver forteller dem at treningen din skal begynne.

Skulle SRA-avgjørelsen ikke bli bekreftet før LPC-startdato, kan du fortsette med kurset, men gjør det selv med egen økonomisk risiko. Hvis du har noen bekymringer om et tegn og egnethetsproblem, vennligst kontakt SRA.

Akkreditering av tidligere læring

Hvis du tidligere har studert en BVC eller BPTC, kan du være unntatt fra visse deler av LPC. For mer informasjon, vennligst besøk SRA-nettsiden og kontakt vårt admisjonsteam.

Engelskspråklige krav

Hvis du har fullført en grad utenfor Storbritannia, og du ikke kommer fra et flerspråklig engelsktalende land, vennligst oppgi en sertifisert kopi av en av de godkjente engelskspråketestene.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 19 flere kurs fra The University of Law Postgraduate Programmes »

Sist oppdatert September 8, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Juli 2020
Duration
6 måneder
Heltid studier
Pris
16,230 GBP
Innenriks: Fra £ 16,230. Internasjonalt: Fra £ 16,230
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2020
Sluttdato
Søknadsfrist