Den juridiske English Institute er åpent for alle internasjonale Suffolk Master of Laws studenter å sikre at de har de verktøyene som trengs til overgangen vellykket til LLM kurs.

Denne tre-ukers intensivkurs er laget for å introdusere deg til det amerikanske rettssystemet mens fokus på de spesifikke språk og akademikere ferdighetene du trenger for å lykkes på en American Bar Association (ABA) akkreditert jusstudiet.

Suffolk Law er en av bare noen få lov skoler i landet som tilbyr en spesiell språkprogram utelukkende for LLM studenter. Instituttet ledes av en erfaren internasjonal virksomhet advokat som også er en sertifisert instruktør i engelsk for talere av andre språk.

Den juridiske Norsk institutt går fem dager i uken i fem timer om dagen, dekker notatskriving, grammatikk, skriving, offentlige taler, juridisk vokabular, og ved hjelp av amerikanske juridiske materialer. Det er også en uvurderlig måte for deg å møte andre internasjonale LLM studenter og bygge nettverket ditt før starten av klassene.

Klassene møtes mandag - fredag ​​09:00-01:00. Studentene skal også ha klasse ytterligere 2 timer på fire andre dagene i uken. Totalt kan studenter forvente å være i klassen minst 28 timer hver uke. I tillegg er det tre 2 timers kurs med Suffolk Law referanse bibliotekarer i løpet av tre ukers sesjon.

Programmet vil fokusere på i) å utvikle nivået for muntlig og skriftlig engelsk kunnskapene de trenger for å lykkes i lov skolen; ii) lære grunnleggende begreper av de amerikanske juridiske og statlige systemer; iii) lære kulturen og forventningene av loven skolen klasserommet.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Suffolk University Law School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
3 uker
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato