Jd (full tid)

Generelt

Programbeskrivelse

Innleggelser

Beslutningen om å studere jus fortsatt en lyd, smart, og oppfylle investering i deg selv og din fremtid. I en kompleks verden står overfor mange store utfordringer, behovet for kompetente, etiske og medfølende jurister er sterkere enn noensinne.

Ligger nær hjertet av Washington, DC, en by som ingen andre, og sentrum av vår nasjons rettssystemet, Catholic University of America Columbus School of Law (CUA Law) er blant de beste valgene du kan gjøre hvis målet ditt er å oppgradere med ferdigheter - som kritisk juridisk analyse, juridisk skriving, og effektiv oral advocacy-som er avgjørende for å lykkes juridisk praksis i det 21. århundre.

På hver tur, kan vår tilnærming til juridisk utdannelse oppsummeres med tre ord: praktiske, fokusert og tilkoblet. Praktisk betyr at du vil lære ved å gjøre; fokusert tilbyr muligheten til å velge blant mange forskjellige områder av juridiske studier for faglig fokus; tilkoblet beskriver professorer som tar en personlig interesse i deg, studenter som behandler hverandre som familie, og en støttende alumni-nettverk.

søknad oversikt

Søknad om første året Entre

For å være kvalifisert for opptak, må søkeren ha fått en lavere grad fra en høyskole eller universitet akkreditert av en av de regionale foreninger og viste tilfredsstillende ytelse på Law School Admission Test (SISTE). Den foretrukne Frist for søkere til både dag og kveld divisjoner er 15. mars. Første års studenter begynner sine studier bare i høstsemesteret.

I de fleste tilfeller programmene er fullført når følgende er mottatt:

  • Søknaden med en $ 65 ikke-refunderbart søknadsgebyr (påmeldingsavgiften for inneværende rekrutteringen syklusen er frafalt);
  • Personlig uttalelse;
  • En offisiell rapport fra LSAC Credential Assembly Tilbud (CAS) rapport som inneholder en transkripsjon analyse og LSAT poengsum.
  • I det minste en, men heller ikke mer enn to bokstaver anbefalings. Alle bokstaver må sendes direkte til LSAC.
  • En merknad til internasjonale søkere: Utskrift fra høyskoler og universiteter utenfor USA eller Canada, må vurderes av en organisasjon som World Education Services eller Educational Credential sensur. Vi vil også godta internasjonale transkripsjoner gjennom Law School Opptak Rådets Credential Assembly service.

Vær oppmerksom på at søkere som morsmål ikke er engelsk, og som har lavere utdanning ble ikke mottatt på en skole der engelsk er undervisningsspråket, må ta Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL). Resultatene skal videresendes direkte til Law School.

Konsentrasjoner

Konsentrasjoner oppmuntre og støtte økt faglig fokus innenfor et felt av interesse, men ikke resultere i en sertifisering. De omfatter grunnkrav, en meny av valgfag, en øvre divisjon skriftlig krav, og en overgang til å praktisere arbeidskrav. Hver konsentrasjon har en utpekt ansatt som koordinator for å informere studentene om kursvalg.

CUA Law tilbyr konsentrasjoner i følgende fagområder:

Civil Litigation

En konsentrasjon i sivile rettssaker kombinerer en mulighet til å mestre juridisk doktrine med plattformen til å tilegne seg ferdigheter som kort utarbeiding, direkte og kryss avhørt vitner, og muntlig argument både rettssaken og ankenivå.

Criminal Litigation

The Criminal Litigation konsentrasjon informerer arbeidsgivere at studenten besitter kompetanse, erfaring og opplæring som er nødvendig for å umiddelbart starte arbeidet i en rettssal som aktor, forsvarer eller juridisk lov kontorist. På konsentrasjonen kjerne er hands-on erfaring en student mottar i selve rettstvister.

Familierett rett~~POS=HEADCOMP

Nasjonen har et økende behov for dyktige advokater til hvem som kan praktisere familierett i en rekke innstillinger, inkludert advokatfirmaer, juridiske tjenesteytere, og barnevernskontorer. Denne konsentrasjonen forbereder studentene ved å tilby et bredt spekter av spesialiserte kurs og opplæring.

Åndsverk

Teknologien er i stadig utvikling og en grundig innføring i intellektuell eiendom vil hjelpe alle advokater. Denne IP-konsentrasjonen tilbyr et variert pensum, inkludert klasser med fokus på patenter, copyright, varemerker, forretningshemmeligheter, internasjonal intellektuell eiendom, cyber loven, kunst loven, og underholdning lov.

Arbeiderpartiet og sysselsetting

Arbeiderpartiet og Employment konsentrasjon vil hjelpe motiverte studenter til å forfølge karrierer godt bevandret i alle aspekter av denne fascinerende og dynamisk område av loven. Kurs er en blanding av obligatoriske og valgfag klasser, som dekker emner som kjønn, Law and Policy; Innvandring Law and Policy; Labor Relations Law i offentlig sektor; og juridiske rettighetene til mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Securities Regulation

Denne konsentrasjonen programmet er utviklet for å tilfredsstille interesser og gi faglig forberedelse for de studentene som finner fascinasjon i å utforske hvordan næringslivet skape midler til å finansiere sin virksomhet.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... Les mer

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Minimér
Washington