Jd (deltid)

Generelt

Programbeskrivelse

En imøtekommende, støttende, og Quality Learning Environment

CUA Law har et blomstrende Deltid Evening Division JD Program. Designet rundt behovene til arbeider fagfolk som ønsker å komplettere sin nåværende karriere eller starter en ny en, alle klasser møtes 6:30 til 09:30, mandag til torsdag.

Kvelden divisjon mangfold har elever som er fagfolk fra mange bransjer og bakgrunner. De holder ulike grader som Ph.D-tallet, MD, Masters, og Bachelors. Noen har alltid ønsket å jobbe mot en lov grad, mens andre fant en lov grad vil bidra til å åpne nye karrieremuligheter for seg selv. Og i noen tilfeller er de enkeltpersoner som har fokusert på å oppdra en familie og har nå besluttet å arbeide på sin karriere.

Den deltid Evening Division JD Program tar fire år å fullføre og ha tid ledelse er et pluss. CUA Law har en støttende lærere og ansatte for å hjelpe elevene med justering av å håndtere sin jus erfaring og sin fulltidsjobb. Studenter i kveld divisjon må minst 11 semester studiepoeng og ikke mindre enn 8 semester studiepoeng. For å være kvalifisert for oppgradering studenter i kveld divisjon må fullføre 84 semester studiepoeng.

Studenter som er en del av Aften Division er invitert til å delta i de ulike studentorganisasjoner ved CUA lov. Det er også en kveld jusstudenter Association (ELSA), som ble grunnlagt i 1993 for å representere våre kveld-divisjon studenter og fremme sine fritidsaktiviteter, møte deres særlige faglige bekymringer, og forbedre sin juridiske utdannelse. ELSA arbeider for å oppmuntre rettferdig tilgang til alle akademiske og fritidsaktiviteter for kvelden jusstudenter, samt sponse faglige og sosiale programmer.

søknad oversikt

Søknad om første året Entre

For å være kvalifisert for opptak, må søkeren ha fått en lavere grad fra en høyskole eller universitet akkreditert av en av de regionale foreninger og viste tilfredsstillende ytelse på Law School Admission Test (SISTE). Den foretrukne Frist for søkere til både dag og kveld divisjoner er 15. mars. Første års studenter begynner sine studier bare i høstsemesteret.

I de fleste tilfeller programmene er fullført når følgende er mottatt:

  • Søknaden med en $ 65 ikke-refunderbart søknadsgebyr (påmeldingsavgiften for inneværende rekrutteringen syklusen er frafalt);
  • Personlig uttalelse;
  • En offisiell rapport fra LSAC Credential Assembly Tilbud (CAS) rapport som inneholder en transkripsjon analyse og LSAT poengsum.
  • I det minste en, men heller ikke mer enn to bokstaver anbefalings. Alle bokstaver må sendes direkte til LSAC.
  • En merknad til internasjonale søkere: Utskrift fra høyskoler og universiteter utenfor USA eller Canada, må vurderes av en organisasjon som World Education Services eller Educational Credential sensur. Vi vil også godta internasjonale transkripsjoner gjennom Law School Opptak Rådets Credential Assembly service.

Vær oppmerksom på at søkere som morsmål ikke er engelsk, og som har lavere utdanning ble ikke mottatt på en skole der engelsk er undervisningsspråket, må ta Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL). Resultatene skal videresendes direkte til Law School.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... Les mer

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Minimér
Washington