Handle om

Dual-Degree Programmet Juris Doctor (JD) og Master i sosialt arbeid (MSW) ble startet i 1996 i samarbeid med skolen for sosialt arbeid ved San Diego State University. Det gir studentene muligheten til å tjene to grader i fire, i stedet for de vanlige fem årene. Programmet gir muligheter til å fokusere på områder hvor lov og sosialt arbeid regelmessig krysser som barnevern, mental helse, aldring og vold i hjemmet.

Programmet understreker en tverrfaglig tilnærming som verdsetter samarbeids- og kommunikasjonsevner. Den kulminerende opplevelsen for studenten er ferdigstillelsen av enten en avhandling eller en vitenskapelig papir som vil være egnet for offentliggjøring i en lovanmeldelsesjournal eller annen relevant vitenskapelig publisering.

Programbeskrivelse

Tidsplanen for kurs for JD / MSW Dual-Degree Programmet nedsetter studenten i programmene på hver skole.

 • Det første året av det fireårige programmet er brukt helt på California Western School of Law . Studentene deltar i første studieplan som alle førsteårs jurister gjør. Det er muligheter til å møte med andre studenter som er i programmet, med alumni, og med programfakultet og administratorer.
 • Det andre året av programmet er brukt helt på School of Social Work ved San Diego State University (SDSU). Studentene deltar i en 16-timers / ukes praksis som en del av MSW-programmets første år.
 • Første semester av det tredje året tilbys på begge institusjoner. Studentene tar to kurs på SDSU og resten av kursene deres er på California Western. Studentene begynner å jobbe med oppgavene deres eller vitenskapelig skrive alternativ på dette tidspunktet. Denne mesterens krav er et tverrfaglig arbeid som ledes av professorer i begge institusjoner.
 • Det andre semesteret i det tredje året er brukt helt på California Western, hvor studentene får kontinuerlig tilsyn med deres skrivebehov. Mange studenter deltar i vårt kliniske eksternprogram, og bruker opptil 40 timer i uken til å jobbe i et ekte advokatkontor eller et byrå.
 • Det fjerde året av programmet tilbys på begge institusjoner. Studentene deltar i en annen praksis gjennom skolen for sosialt arbeid, i en plassering valgt for tverrfaglig praksis, arbeider med advokater og sosialarbeidere. Studentene fullfører sitt skriftlige arbeidskrav.

Det er flere tverrfaglige kurs i California Western læreplanen. Disse kursene er nyttige for å integrere de to fagområdene. For eksempel gir barnevernsforløpet studentene mulighet til å undersøke barnevernspørsmål fra flere faglige perspektiver. Studentene mottar veiledning fra fakultetets rådgivere om passende kurs.

Kreditt overføring

 • Studentene overfører 12 studiepoeng av kurs fra SDSU til California Western mot deres eksamenskrav.
 • De overfører 6 kredittkreditter fra California Western-kurs i forbindelse med sosialtidsplanen til SDSU.
 • Studentene mottar 3 enheter av uavhengig studie på California Western for arbeid på masterens skriftlige arbeid (avhandling eller "lovrevisjon" alternativ).
 • Studentene kan også tjene opptil 5 kredittkreditter hos California Western for fjerdeårig feltplassering der de får lovlig og sosial arbeidserfaring.
 • Det skriftlige arbeidet som kreves for SDSU-mastergraden tilfredsstiller også kravet til vitenskapelig skrift på California Western.

Søke om

Studentene må søke separat til California Western School of Law og San Diego State University.

Når de er tatt opp til begge skolene, vil søkere bli valgt for deltakelse i programmet ved en spesiell opptakskomité bestående av representanter fra begge institusjoner. Opptak til Dual-Degree Programmet vil være basert på søkerens grunnleggende GPA, LSAT score, relevant praksis og andre kriterier.

Studentene bør søke om økonomisk hjelp gjennom California Western.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurs fra California Western School of Law »

Sist oppdatert November 13, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato