Hvorfor en Programme I islamsk finans og jus?

Islamsk bank og finans er den raskest voksende sektoren i Financial Services Industry, innspilling årlige vekstrater i overkant av 15%. I Sør-Afrika tiltak for å lette islamsk Bank og finans har blitt satt på plass. Skattelovgivningen er endret med sikte på å tiltrekke petro dollar fra Midtøsten land. Sør-Afrika kan være navet i Islamic Banking i Afrika. I tillegg er det økt interesse for islamsk Bank og finans i Afrika og islamsk lov danner grunnlaget for dette. Et program i islamsk Finance and Law vil bidra til menneskelig kapital utvikling på dette feltet.

Hva vil jeg tjene på dette programmet?

Programmet er utviklet for å gi en god forståelse av islamsk lov og finans. Kurset tar sikte på å utstyre deltakerne med kunnskap om et bredt spekter av islamsk finans, bank og relevante juridiske spørsmål for å øke forståelsen av det praktiske av islamsk finans, bank og Law i en sekulær stat. Det er en spredning av islamske banker og islamske vinduer i konvensjonelle banker i Sør-Afrika og over hele verden. Deltakerne vil ha grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å gjøre dem i stand til å ha innsikt i det området av islamsk Bank, finans og jus.

Programmet vil være en berikende opplevelse for de med og uten islamsk (sharia) kunnskap og til kandidater fra ulike trossamfunn.

Levering Programme

Programmet vil bli levert gjennom en blanding av forelesninger og selvstudium. Forelesningene vil bli tilrettelagt av ledende islamsk finans og jus lærde. Studenter som fullfører dette programmet vil også være i stand til vertikalt artikulere på RBS BCom Degree program.

Modulene skal være ferdig

  • Prinsipper for islamsk lov - Islamic Bank og finans - Islamic Family Law - Introduksjon til Principles of Islamic Law - rettsvesen i islam - islamsk strafferett - Islamic Medical Rettsvitenskap
Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato