Oversikt

Vårt Graduate Diploma in Law (GDL) er et konverteringsforløp. Hvis du har en ikke-juridisk lavere grad kan det hjelpe deg med å få din første juridiske kvalifikasjon raskt. På bare ett år legger du ned grunnlaget du trenger for å skape en juridisk karriere.

Det er et sterkt fokus på å utvikle dine praktiske juridiske ferdigheter. Vi vil også hjelpe deg med å utvikle den grunnleggende juridiske kunnskapen du må jobbe i sektoren.

Det er en god introduksjon til lov og en stepping stone for ytterligere juridiske kvalifikasjoner, for eksempel Juridisk praksis kurs å bli advokat eller Bar Professional Training Course å bli advokat.

Juridisk kunnskap

Du vil dekke kjerneområdene av loven, inkludert kriminell, offentlig og land lov. Det er også spesifikke enheter for å utvikle dine praktiske ferdigheter, spesielt mooting.

Mange av teamet vårt praktiserer jurister og forstår hva som trengs for å lykkes i feltet. Vi har eksperter på ulike områder av loven som vil dele sin lidenskap og entusiasme med deg.

Støtter studiene dine

Du vil ha mye støtte fra dine veiledere i løpet av dette kurset. Det er høy grad av ansikt til ansikt undervisning og en åpen dørpolitikk for råd og faglig støtte.

Funksjoner og fordeler

  • Rask juridisk kvalifikasjon - Konverter din eksisterende ikke-juridiske lavere grad til en juridisk kvalifikasjon på ett år. Det er også egnet hvis du har omfattende arbeidserfaring, men ingen formelle kvalifikasjoner.
  • Law School erfaring - studere omgitt av andre lovstudenter og støttet av en ekspert undervisningsteam. Bli med Law Society for nettverk, gjesteforelesninger og sosiale arrangementer.
  • Blomstrende juridiske knutepunkt - Manchester har en dynamisk juridisk sektor. Vi har nære forbindelser med Northern Circuit og våre kurs er respektert av nasjonale advokatfirmaer.
  • Pro bono arbeid - legg dine juridiske ferdigheter og kunnskap til test ved frivillig arbeid med våre partnere. Få verdifull erfaring før du starter arbeidet.
  • Mooting opportunities - Vi er et ledende senter for oppmuntring og advocacy i Storbritannia. Bli med på Mooting Society for å delta i vanlige debatter og konkurranser.
  • Juridiske eksperter - lære av erfarne fagfolk og få lovlig utdanning til beste start. De vet hva som trengs for å lykkes.
  • Topp juridiske fasiliteter - bruk vår 24-timers bibliotek, et mockt rettssalen og dedikert karriere og employability-hub.
  • Klar til jobb - du vil utvikle de faglige ferdighetene du trenger for å forfølge en karriere i loven. Din tidligere utdanning og erfaring vil legge til en ekstra dimensjon til din CV.

Kursdetaljer

Våre Graduate Diploma in Law (GDL) er et konverteringsforløp som lar deg kartlegge en fremtid i loven - om du har en lavere grad i et annet fagområde, eller du har brukt din karriere i et annet yrke.

På bare ett år (eller to, hvis du studerer deltid) kan du bygge kunnskap og ferdigheter for å oppnå en kvalifikasjon, forberede en karriere innen en rekke juridiske yrker. Mens du vil lære om grunnleggende juridikk, er det også et kurs med fokus på ferdigheter. Så det handler ikke bare om teorien, men også om praksis i loven.

Før du selv begynner kurset i september, sender vi deg en induksjonspakke, som inkluderer en kobling til vår online revisjon og selvtestingsressurser. Med induksjonsprogrammet kan du starte med å bygge en solid forståelse av det engelske rettssystemet sammen med en introduksjon til viktige juridiske forskningsmetoder og de lovrelaterte IT-systemene vi tilbyr på Manchester Law School

Når du har fullført din induksjon, vil du være klar til å utforske de syv grunnlagene for juridisk kunnskap, fra kontrakt og straffelov til aksjer og tillit. Med disse kjerneenhetene utvikler du ikke bare forståelsen som er grunnleggende for alle som arbeider i loven, men legger også grunnlaget for fremtidig opplæring, for eksempel å jobbe for å bli advokat eller advokat.

Etter å ha lært kunnskapen, har du mulighet til å bygge bro over gapet mellom akademiske studier og profesjonell praksis. Med vår juridiske kompetanse og praksis enhet, vil du oppdage realiteter ved å anvende loven på praktiske scenarier. Du analyserer problemer, utfører juridisk forskning og utvikler problemløsningskompetanse. Og i vår mocke rettssalen, vil du kunne finpusse dine ferdigheter i et realistisk miljø.

Som en del av Manchester Law School finner du også en rekke muligheter for å gå videre med studiene. Vi har et opptatt program av gjestelesninger og arrangementer der du kan koble deg til juridiske fagfolk. Det er et Mooting and Advocacy Society, hvor du kan konkurrere og sette dine ferdigheter til testen. Og med våre ulike pro bono-ordninger kan du lære real-world profesjonelle ferdigheter mens du gjør en reell forskjell i samfunnet.

Hvis du er ny i loven, gir vårt GDL-kurs det beste første skrittet. Med en solid jording i grunnleggende kunnskaper og viktige praktiske ferdigheter åpner det en rekke muligheter og karriereveier i det juridiske yrket.

Ytterligere informasjon om dette kurset

Profesjonelle regulatorer i juridisk sektor utfører for øyeblikket en omfattende konsultasjon om juridisk utdanning og opplæring. Dette inkluderer en gjennomgang om ruter og kvalifikasjoner for å bli advokat eller advokat. Den nåværende ruten for en kvalifiserende lovgrad (QLD) eller GDL og BPTC blir advokat vil forbli på plass til sommeren 2019. Den nåværende ruten for QLD og LPC som advokat vil forbli på plass til sommeren 2020.

Plasseringsalternativer

Som en del av Manchester Law School har våre GDL-studenter muligheten til å bli involvert i frivillig arbeid gjennom Pro Bono-nettverket. Å samarbeide med en av våre partnere for å gi ledig kompetanse til de som trenger behov betyr å ha muligheten til å bygge ekte ferdigheter og relevant erfaring.

Det finnes en rekke forskjellige ruter for pro bono arbeid, arbeider med prosjekter med lokale, nasjonale og internasjonale partnere. Det kan fungere på en juridisk rådgivningslinje eller gi råd til oppstart i vår Business Law Café, eller det kan være til hjelp for arbeidsledere for de hjemløse eller til og med jobber med dødsfall i USA. Det kan være utfordrende, men det er også givende. Mens du gjør en forskjell for din CV, vil du også gjøre en forskjell i folks liv.

Inntakskrav

Du bør ha en æresgrad fra Storbritannia eller avkastningen. Internasjonale studenter med en grad er kvalifisert til å søke så lenge ekvivalens til en UK / ROI honours grad er påvist.

Internasjonale søkere eller studenter uten en grad, men med arbeidserfaring, bør kontakte lov @ MMU .ac.uk for nærmere opplysninger om opptakskrav. På grunn av populariteten til GDL, er preferanse vanligvis gitt til høyere klassifiseringer.

Internasjonale studenter, vennligst besøk MMU .ac.uk / internasjonal eller kontaktrett @ MMU .ac.uk.

Karrieremuligheter

GDL har et veldig praktisk fokus. Fra dag ett blir du oppfordret til å tenke og oppføre deg som en advokat. Det gjør det lettere å overgå til en juridisk rolle når du har fullført kurset.

Dette er det første skrittet mot å utvikle en juridisk karriere. Etter din GDL vil du være klar til å studere for Legal Practice Course å bli advokat eller Bar Professional Training Course for å bli advokat.

Hvis du er interessert i faglig rettsforskning, kan du utforske mulighetene for masterstudium, som LLM.

Våre lenker til Northern Circuit gir deg muligheten til å lage profesjonelle forbindelser før du oppgraderer.

GDL kan også utfylle karriereutvikling på andre områder, som politi, kriminologi og offentlig sektor.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurs fra Manchester Metropolitan University »

Sist oppdatert November 2, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
UK og EU-studenter: Heltid: £ 9,250 per år. Deltid: £ 4,625 per år. Ikke-EU og Channel Island studenter: Heltidsavgift: £ 15 500 per år. Deltidsavgift: £ 7 750 per år.
Deadline