Les den offisielle beskrivelsen

Elsker å jobbe med mennesker fra hele verden? Folk leter etter en ny livsstil ofte sette New Zealand på toppen av sin ønskeliste - men innvandring prosessen kan være vanskelig og forvirrende; faglige råd er avgjørende.

VIKTIG MELDING

 1. januar 2016 Graduate Diploma i New Zealand Utlendings Råd erstattet Graduate Certificate i New Zealand Utlendings Råd som veien til lisensiering som en innvandring rådgiver for New Zealand.

Som opptak til Graduate Diploma i New Zealand Utlendings Råd har både spesifiserte faglige og engelsk språkkrav, ha nødvendig dokumentasjon for å bevise at du oppfyller oppføringen kriteriene vil øke hastigheten på behandlingen av søknaden din.

Noen gir innvandring råd må være lisensiert. Med mindre du er en fritatt person må du fullføre denne kvalifiseringen å søke om lisens og Bay of Plenty Polytechnic er det eneste instituttet i landet i stand til å tilby det.

Denne svært populære online program kan studeres fra hvor som helst i verden.

Det er en intensiv, interaktiv nettbasert kurs med strenge oppføring kriterier, spesielt rundt engelsk kompetanse, og studentene vil allerede ha en grad eller tidligere erfaring i bransjen.

innholds~~POS=TRUNC Detaljer

Programmet ble utviklet av Bay of Plenty Polytechnic i samarbeid med Utlendings Advisers Tilsynet og innvandring råd industrien, for å møte New Zealand innvandring rådgiver lisenskrav. Kvalifiseringen kan være ferdig i ett års heltidsstudium eller lenger hvis studert deltid.

Detaljer om konsesjonskrav kan bli funnet på utlendings rådgivere Authority nettsted. Vi anbefaler at du sjekker om du er kvalifisert for en lisens ved å lese § 15 utlendings Advisers Licensing Act 2007.

Vær oppmerksom på at det har vært de siste endringer i konsesjonsregime:

 • Studenter som startet Graduate Certificate i New Zealand Immigration Råd i februar 2015 eller tidligere kan søke om midlertidig lisens etter gjennomføringen av kursene A & B og en full lisens etter fullført kurs A, B, C og D, og ​​blir tildelt Graduate sertifikat i New Zealand Utlendings Råd kvalifisering;
 • Studenter som startet Graduate Certificate i juli 2015 vil være i stand til å søke om en midlertidig lisens etter fullført kurs A & B, men før å få en full lisens vil bli pålagt å gjennomføre kurs A- D, bli tildelt kvalifisering, og har fullført to år under tilsyn av en full lisens holder før de blir gitt en full lisens;
 • Studenter som startet Graduate Certificate i New Zealand Utlendings Råd deltid juli 2015 må ha fullført kvalifisering av desember 2016 da det ikke vil være tilgjengelig etter denne datoen.
 • Fra januar 2016 Graduate Diploma i New Zealand Utlendings Råd erstatter Graduate Certificate i New Zealand Utlendings Råd og gir veien til lisensiering. Kravet om to år tilsyn vil forbli.
 • Studenter som fullfører Graduate Diploma kvalifisering kan få en provisorisk lisens etter fullført kurs 6015, 7012, 7013, 7014, men før å få en full lisens vil være nødvendig for å fullføre alle åtte kurs, bli tildelt kvalifisering, og har fullført to år under oppsyn av en full lisens holder før de blir gitt en full lisens.

Læring i denne kvalifiseringen er sekvensiell. Alle kurs og eksamener for kurs 1-4 må være fullført før du går videre til kurs 5-8.

Internasjonale studenter

Det er ingen krav til å komme til New Zealand for å studere for denne kvalifiseringen. Studie visum utstedes ikke for dette programmet.

Kurs

(For. Legg merke til de fire første kursene må være gjennomført med hell før studentene kan gå videre til de neste fire kurs)

1. Kurs 6015 - Introduksjon til Utlendings Industri og faglige ansvar

I dette kurset vil identifisere og undersøke hvilken rolle en lisensiert innvandring rådgiver og lisenskravene rådgiver må operere innenfor, undersøke faglige ansvaret for en innvandring rådgiver herunder etiske retningslinjer, og identifisere funksjonene i profesjonell kommunikasjon som er relevante for en innvandring rådgiver.

2. Kurs 7012 - Innføring i Utlendingsloven og beslutningstaking

I dette kurset skal studentene analysere det juridiske rammeverket som styrer praksisen med innvandring konsulenter, skissere New Zealand innvandring visum system, utforske innvandring beslutningstaking, navigere Operasjonell Manual og vurdere hvilke faktorer som påvirker obligatoriske helse og karakterkrav.

3. Kurs 7013 - Midlertidig Entry, Compliance og ulovlig Status

I dette kurset vil vurdere omstendigheter og gi innvandring råd i forhold til midlertidige oppføring klasse visum, evaluere omstendigheter og gi råd i forhold til etterlevelse og ulovlig status. Studentene skal også være i stand til å tolke og vurdere relevansen av en rekke forhold til søknader og utforske muntlige og skriftlige engelsk kommunikasjonsferdigheter som hjelper innvandring konsulenter til å arbeide profesjonelt med klienter.

4. Kurs 7014 - Residence

I dette kurset skal studentene lære å vurdere klientens forhold og valgbarhet i forhold til bolig klassen og dyktige trekkfugl visumsøknader. Studentene skal også demonstrere sin evne til å konsekvent bruke skriftlige engelsk kommunikasjonsferdigheter som hjelper innvandring konsulenter til å arbeide profesjonelt med klienter.

5. Kurs 7015 - Professional Practice

I dette kurset skal studentene undersøke og implementere aspekter av praksis som en innvandring rådgiver inkludert forretningspraksis, faglig kompetanse og etiske hensyn i forhold til etiske retningslinjer og kompetanse standarder og bruk av kommunikasjonsferdigheter når gi innvandring råd.

6. Kurs 7016 - Spesialist Innvandring Areas

I dette kurset skal studentene utforske og anvende faglige kunnskaper og ferdigheter når de jobber som en innvandring rådgiver i en rekke spesialiserte innvandring områder og bruke skriftlige engelskkunnskaper til en profesjonell standard når du arbeider med klienter.

7. Kurs 7017 - Administrerende Referanseprosjekter

I dette kurset skal studentene tolke og anvende kunnskap om New Zealand utlendingsrett i forhold til en rekke klientapplikasjoner, demonstrere sin evne til å håndtere kravene til programmer og uttalelser fra kunder og anvende faglige kunnskaper og ferdigheter som forventes av en innvandring rådgiver, inkludert ved hjelp av skriftlige og muntlige engelskkunnskaper til å råde en klient i en rekke innvandring situasjoner.

8. Course 7018 - Anvendt Practice (utplassering) *

Dette kurset gir en mulighet for studentene til å bruke og vurdere faglig praksis som er relevant for en lisensiert innvandring rådgiver, kritisk reflektere over problemstillinger gjennom analyse av en rekke saker og byrå politikk og praksis, og konsekvent bruke skriftlige og muntlige engelskkunnskaper innenfor rammen av en praksisplass. Dette kurset alternativet vil kun være tilgjengelig for studenter som kan delta på en fysisk innvandring rådgivende virksomhet der forglemmelse kan leveres av en dag konsesjon New Zealand Utlendings rådgiver.

8a. Kurs 7019 - Anvendt praksis *

Dette kurset gir en mulighet for studentene til å bruke og vurdere faglig praksis som er relevant for en lisensiert innvandring rådgiver, kritisk reflektere over problemstillinger gjennom analyse av en rekke saker og byrå politikk og praksis, og konsekvent bruke skriftlige og muntlige engelskkunnskaper innenfor rammen av simulerte arbeidssituasjoner. Dette kurset alternativet vil være tilgjengelig for studenter som ikke er i stand til å arrangere en praksisplass.

* Studentene er pålagt å melde deg på enten 7018 eller 7019

Datoer / tider / steder

Dette online kurset gir deg mulighet til å studere på heltid eller deltid fra hvor som helst i verden, og passer for ulike tidssoner. Læringen er støttet av lærere som gir deg individuelle og kollektive støtte, veiledning og tilbakemelding. Kurset er fartsfylt og og intensiv. Hvis du er i arbeid du oppfordres til å studere deltid.

Hvert kurs innebærer ca 150 timer med studier pluss en avsluttende eksamen. I tillegg deltar du i online tutorials, selvstyrt studie og fullstendig vurdering oppgaver. Datoer og klokkeslett for den elektroniske opplæringsprogrammer vil bli bedt om en gang avsluttet.

Fulltidsstudier

I første semester vil du studere kurs 1 (6015) og kurs 2 (7012), lærte sammen over 8 uker. Etter en ukes pause, vil kurs 3 (7013) og 4 (7014) læres. Det vil være en 1 ukers studie pause før eksamen for alle fire kurs. Ditt andre semester vil følge samme mønster for Kurs 5-8 (7015-7018).

Deltidsstudium

I første semester vil du studere kurs 1 (6015) over 8 uker. Etter en ukes pause Kurs 2 (7012) vil bli undervist. Det vil være en ukes pause før du sitter eksamen for både kurs 1 (6015) og kurs 2 (7012). Ditt andre semester vil følge samme mønster for kurs 3 (7013) og 4 (7014).

semestre

 • Semester One: 22 februar til 1 juli 2016 med en ukes studie bryter 18 til 22 april og 20 til 24 juni. Eksamen uke er 27 til 1 juli 2016.
 • Semester to: 18 juli til 25 november 2016 med en ukes studie bryter 12 til 16 september og 14 til 18 november. Eksamen uke er 21 til 25 november 2016.

Veiledende gebyrer

 • Innenlandske studenter $ 4,784.00 (gjelder New Zealand borgere og innehavere av New Zealand Residence klasse visum).
 • Internasjonale studenter bosatt i New Zealand $ 17,320.00 (NZ $ 2165 per modul: 8 moduler for å fullføre).
 • Internasjonale studenter bosatt utenfor New Zealand $ 15,064.00 ($ NZ $ 1883 per modul: 8 moduler for å fullføre).

Skatte justeringer kan gjelde avhengig av oppholdsstatus - vennligst spørre.

Det kan ta mellom $ 100- $ 150 per kurs for eksamen avgifter.

Gebyret vist for innenlandske studenter gjelder New Zealand borgere og fastboende. Hvis en internasjonal avgift ikke er nevnt ovenfor kan du se i internasjonale avgifter siden. Alle avgifter er veiledende og kan endres.

Du kan være kvalifisert for en StudyLink Student Loan for skolepenger.

Finn ut om din Studiet kvalifiserer ved å besøke Studylink nettsiden.

Hvis du også trenger å betale kursrelaterte kostnader, dvs. hvis skissert i programkostnader ovenfor, må du søke separat til StudyLink (opp til $ 1000 / studieår for kvalifiserte studenter). Merk kursrelaterte kostnadene er betalt direkte til din bankkonto ved StudyLink og du vil bli pålagt å betale denne til Bay of Plenty Polytechnic.

kvalifikasjoner Fikk

Etter vellykket gjennomføring av programmet vil du motta:

 • Graduate Diploma i New Zealand Utlendings Advice (nivå 7)

Karrieremuligheter

 • innvandring rådgiver

Entry Kriterier

For å vurdere om du er kvalifisert for en plass på Graduate Diploma i NZ Innvandring Råd Level 7 program, må du dokumentere at du oppfyller både den faglige og engelsk språkkompetanse opptakskrav nedenfor:

1. Faglige krav

 • En bekreftet kopi av en lavere grad eller tilsvarende pedagogisk erfaring som dokumentert av en anerkjent tilsvarende kvalifikasjoner;

Hvis du ikke fullføre graden i New Zealand, men universitetet og det året du fullført kvalifikasjon er en av de anerkjente på Immigration New Zealands Liste over Kvalifikasjoner fritatt fra vurdering på nivå 7 eller høyere, så vi vil også gjenkjenne det som møte den akademiske inntakskrav. Men hvis din kvalifikasjon ikke gjenkjennes, må du ha din kvalifisering vurderes av New Zealand kvalifisering Authority (NZQA) og videresende oss at vurdering;

Eller

 • For de som ikke har en grad eller tilsvarende må du gi et brev ber Spesial Opptak ledsaget av din CV Brevet må skissere tilsvarende praktisk og yrkeserfaring etter å ha jobbet på et profesjonelt nivå i et område som er nødvendig å analysere og løse problemer og demonstrere intellektuell uavhengighet, analytisk rigor og lyd kommunikasjonsferdigheter for en periode på minst 3 år. Du vil også være nødvendig for å fullføre vår Bopp Lovpålagt erklæringen.

2. English Language kompetansekrav

Du oppfyller ett av kravene som beskrevet nedenfor. Vi kan ikke akseptere noe annet bevis på engelskkunnskaper.

 1. Hvis all din utdanning har vært på engelsk, inkludert alle grunnskoleutdanning pluss tre år videregående, eller minimum fem års videregående (tertiær studier gjennomført i engelsk er ikke aktuelt), i et av følgende land (der all skolegang blir undervist i engelsk): Australia; Barbados; Belize; Botswana; Dominica; Gambia; Grenada; Guyana; Jamaica; New Zealand; Nigeria; Saint Kitts og Nevis; Saint Lucia; Trinidad & Tobago; Storbritannia; United States of America vil du bli pålagt å fullføre våre Detaljer om Skolegang form (under) og vår Lovpålagt Egenerklæring (nedenfor); du trenger ikke å fullføre en test av engelsk språk.
 2. Hvis du har fullført skolegang i et land som ikke er nevnt ovenfor, er du pålagt å gjennomføre en test av engelsk språkkompetanse (IELTS eller TOEFL). Søkere vil bli pålagt å gi en bekreftet kopi av enten:
 • Gjennomføring av en akademisk International English Language Testing System (IELTS) test med faglige minimums score til Reading 6.5; Lytte 6.5; Snakker 6.5; og Skrive 6,5 med et minimum samlet IELTS akademiske bandet score på 7,0 eller over; Or
<li>Gjennomf&oslash;ring av en Test av engelsk som fremmedspr&aring;k (TOEFL) papirbasert test (PBT) med en minimum total poengsum p&aring; 600 og et minimum score p&aring; 5 i Test av skriftlig engelsk (TWE); <strong>Or</strong></li>
<li>Gjennomf&oslash;ring av en Test av engelsk som fremmedspr&aring;k (TOEFL) Internett-basert test (IBT) med en minimum total poengsum p&aring; 100 og et minimum score p&aring; 24 i skriftlig.</li>

krav til datamaskin

 • Tilgang til en datamaskin og pålitelig høyhastighets Internett-tjenesten
 • Siste Internet Explorer, Firefox eller Chrome
 • Mikrofon hodesett, web cam
 • Microsoft Word - minimum versjon 97-2003
 • Microsoft PowerPoint - minimum versjon 97-2003
 • Siste Adobe Flash og Reader (gratis å laste ned fra Adobe online)
 • Siste Java installert
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Juli 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
15,064 NZD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato