Forskningsgrader (MPhil / PhD) i lov

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Modus for oppmøte: Heltid eller Deltid


LLM (Master in Laws) lar studentene lage sin egen programstruktur, ved å velge emner fra et bredt spekter av fag og perspektiver, inkludert komparativ regionlov, handelsrett, lov og utvikling, handelsrett (inkludert bank, copyright og patentrett) , menneskerettigheter, miljørett, islamsk lov, tvisteløsning og folkerett.

LLM-programmet er et enkelt fagrettslig program som kan tas over en periode på ett år (heltid), eller deltid over en periode på to, tre eller fire år. Hver student blir pålagt å ta underviste moduler som tilsvarer fire fulle enheter. Avhandlingen vil være verdt ytterligere to fulle enheter og fullføre LLM-programmet.

Med tillatelse fra LLM-veilederen, vil studentene ha rett til å velge ett utfyllende emne eller tilsvarende fra sammenlignbar mastermodul på SOAS inkludert passende språkmodul. Et komplementært fag kan velges i erstatning for enten et helt eller et halvt fag.

Eksamener for alle underviste moduler vil bli avholdt i mai / juni hvert år, og avhandlingen skal avlegges i løpet av september det siste registreringsåret. Evalueringen for hver modul kan variere avhengig av i hvilken grad forskningskomponenten i hver modul skal vektlegges.

Det forventes at alle studenter skal uteksaminere seg med en LLM i jus. Det er imidlertid mulig for studenter som ønsker å fullføre en spesialistgrad, å gjøre det ved å velge å ta tre eller flere moduler fra de aktuelle faggrupperingene nedenfor. I begge tilfeller må studenten gjennomføre en avhandling i den faggruppen.

Struktur

Første året

Arbeids

I løpet av det første året må MPhil / PhD kandidater delta i Læringshøgskolens forskerutdanningsseminar, som har som formål å introdusere dem til de viktigste praktiske og metodologiske problemstillinger knyttet til forskerstudier. Dette kurset introduserer MPhil / PhD kandidater til både en rekke metodikker, samt ulike juridiske stipendier og teorier. MPhil / PhD kandidater er også i stand til å benytte seg av generelle seminarer om forskningsmetodikk som tilbys av SOAS doktorgradskolen.

Ved begynnelsen av tredje semester i det første året må MPhil / PhD kandidater levere et utkast til forskningsplan som er et integrert dokument basert på metodepapir, forskningsoppgave, utkast til avhandling abstrakt, utkast til innholdsfortegnelse, utkast til bibliografi og arbeidsplan.

oppgradering

Alle doktorgradskandidater er først registrert som MPhil-kandidater. Oppgraderingsprosessen - det vil si oppgradering av registrering fra MPhil til PhD - finner sted ved slutten av første studieår (eller deltidsekvivalent) og involverer alle medlemmer av Tilsynsutvalget i vurderingen av kandidatens arbeid til dags dato . Spesielt potensialet til arbeidet som skal utvikles til en doktorgradsavhandling av University of London standard. Det er basert på forskningsplanen og en presentasjon av planen til overvåkningsutvalget. Kandidater som ikke oppgraderes i samsvar med denne prosessen, vil ikke kunne gå videre til doktorgradsavhandling, selv om de kan fortsette å sende inn en MPhil ved slutten av to års heltidsregistrering eller deltidsekvivalent.

Viktig merknad: Doktorgradsstudenter blir pålagt å fullføre Online Integrity Online-programmet, som en del av oppgraderingskravet.

Etter år 1

Etter det første året må doktorgradskandidater planlegge tiden sin nøye slik at de kan avslutte utkastet til en god tid før slutten av det tredje året. Prosessen som følges av hver doktorgradskandidat styres av deres forskningsprosjekt. Dette kan omfatte en periode med feltforskning hvis det kreves av prosjektets art. Doktorgradskandidater oppfordres til å ta del i Law Schools forskningsaktiviteter og arrangementer, inkludert PhD Colloquium, aktiviteter organisert av forskningssentre, uformelle lesegrupper og Law School Research Seminar-serien.

Viktig varsel

Informasjonen på programsiden gjenspeiler den planlagte programstrukturen mot den angitte faglige økten.

Forskningsopptak og applikasjoner

Vi tar imot søknader fra kvalifiserte studenter som har en god mastergrad (eller tilsvarende i utlandet) i et relevant fag for forskningsgrader ved SOAS . Søknader skal sendes online.

Det er viktig å søke i god tid før studieåret du ønsker å melde deg på for å gi oss tid til å behandle søknaden din. Hvis du søker om stipend, kan det hende at tidligere frister gjelder.

SOAS PhD-programmet er konkurransedyktig, og søkerne skal ha en oversikt over høy akademisk prestasjon og et levedyktig forslag som vil bidra til forskningsinteressene ved instituttet. Merk: vi fraråder rent spekulative bruksområder. Søknader om tverrfaglig forskning er velkomne, men bare en søknad til en avdeling kan sendes inn.

Inntakskrav

Minimum høyere grad i høyere klasse (eller tilsvarende) i jus. Vi tar imot søknader fra studenter som er i nærheten av en høyere grad av høyere klasse (High 2: 2) og som har andre relevante kvalifikasjoner eller arbeidserfaring.

Krav til ubetingede engelskspråk

Søkere som trenger visum på nivå 4 for å studere i Storbritannia, må oppgi et UKVI IELTS akademisk sertifikat fra et UKVI-godkjent testsenter.

Internasjonale søkere som krever et Tier-4 Visa for å studere i Storbritannia

Test Ubetinget oppføring Ubetinget inngang med i-sessjonell støtte
IELTS (Akademisk) 7.0 totalt eller høyere, med 7.0 i delscore. 7.0 totalt eller høyere, med minst 6,5 i delpoeng

EØS- og EU-søkere

Test Ubetinget oppføring Ubetinget inngang med i-sessjonell støtte
IELTS (Akademisk) 7.0 totalt eller høyere, med 7.0 i hver delpoengsum. 7.0 totalt eller høyere, med minst 6,5 i delpoeng.
TOEFL IBT 105 totalt eller høyere, med minimum 25 i delpoeng. 105 totalt med minimum 22 i delpoeng.
ELLER
100 totalt med minimum 25 skriftlig og 22 i andre delpoeng.
Pearson Test of English (Academic) 75 totalt eller høyere, med minimum 70 i delpoeng. 70 totalt eller høyere, med minimum 65 i delpoeng.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Minimér
London , Singapore + 1 Mer Mindre