Utforsk innsatsene i Anglo-American common law før du lærer hvordan du bruker den til en forretningsforbindelse. Med kompetansen til to ledende internasjonale institusjoner (Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School ), får deltakerne et omfattende blikk på forretningspolitisk praksis.

Den administrerende LL.M. joint-degree program trekker kunnskapen om to topp internasjonale lovskoler: Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School . Denne LL.M. tar en grundig titt på angloamerikansk felleslov, som dekker sin internasjonale søknad og de grunnleggende ledelsesevner knyttet til praksis for lov for næringsliv.

Den administrerende LL.M. Studieplanen er designet for å utfordre allerede beviste fagfolk til å sette ferdighetene sine til neste nivå. I programmet vil du utforske en rekke sentrale områder som vil forbedre din overordnede forståelse av gjeldende juridiske utviklinger og spesifikke faglige ferdigheter, samt en grundig oversikt over kundens forretningspraksis.

Kjappe fakta

 • Format: Intensive on-campus perioder Online økter
 • Inntak: september
 • Campus: Online Madrid Chicago
 • Språk Engelsk
 • Lengde: 9 måneder
 • Opptakstid: Rolling admissions prosess

Den administrerende LL.M. er for ... Erfarne fagfolk med sterk juridisk bakgrunn i et ikke-amerikansk rettssystem. Dette programmet samler et bredt spekter av høyt kvalifiserte personer, med ulike perspektiver og verdensbilder.

Ønsker å ... Utvide sitt nettverk blant en kohorte like-minded achievers. For å komme videre i sin sektor bør deltakerne være klar til å utforske det angloamerikanske rettssystemet og dets transnasjonale søknad.

Å bli ... Enten du går videre i din nåværende rolle eller tar på en ny utfordring, er det mange karrieremuligheter, blant annet:

 • Lovlig
 • In-house advokat
 • Juridiske rådgiver
 • Forretningsutvikling toppleder
 • Leder av bedriftsstrategi og forskning
 • Juridisk rådgiver
 • Strategi, global m

Boligalternativ i Chicago

Studenter som kan ta lengre tid borte fra jobben, og hvem vil ha mer tid i et tradisjonelt klasseromsmiljø, vil kanskje vurdere boligalternativet i Chicago. Dette alternativet kombinerer første semester av det tradisjonelle executive-programmet med hele vår-semesteret (januar til mai) i bostedet ved nordvest lov. Under dette alternativet kan deltakerne velge blant et bredt spekter av kurs tilbys til bolig- og LLM-studenter ved Northwestern Law.

Et unikt deltidsprogram

Denne unike executive LLM er fleksibel for deltagere fra hele verden, slik at de kan fortsette med sine faglige og personlige forpliktelser mens de tjener deres LLM-grad og MBA-sertifikat. Programmet kombinerer intensive campusperioder i Chicago og Madrid, hver ca. to uker lang, vekslende med on-line kurs ved hjelp av vår toppmoderne kursplattform.

Første periode: Sommer i Madrid (2,5 uker)

Executive LLM Programmet starter i september med en kort introduksjon til fellesloven, og beveger seg rett inn i fag som er grunnleggende for forretningsadvokaten.

Andre periode: Fall i Madrid (2 uker)

Deltakerne kommer tilbake til Madrid om høsten for å fortsette studiet av mer avanserte områder av interesse for internasjonal utøver og to andre områder av ledelse og bedriftsadministrasjon.

Tredje periode: Vår i Chicago (2,5 uker)

Programmet ender opp i Chicago, hvor deltakerne kommer sammen for den endelige på campusperioden som fører opp til konvokasjonsseremoni i midten av mai.

Karriere

Executive LLM Programmet gir dagens praktiserende advokat verktøyene som er nødvendige for å komme videre til neste nivå av profesjonell suksess.

Programmet gir den enestående muligheten til å gjøre forretningsforbindelser og vennskap med medstudenter og alumner på tilsvarende fagnivå fra hele verden. Executive LLM studenter vil bli en del av alumni foreningen av både IE og Northwestern institusjoner. I løpet av programmet samhandler deltakerne med toppfakultetsmedlemmer som gir informasjon om de siste utviklingene i sine fagområder.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra IE Law School »

Sist oppdatert April 10, 2019
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 2019
Duration
9 måneder
Deltid
Pris
39,700 EUR
Vær oppmerksom på at prisene vurderes årlig og kan endres.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato