Doktorgrad i lov (SJD)

Generelt

Programbeskrivelse

Doktorgrads Law (SJD) er utformet for dem som har vist tegn på faglig potensial overlegen og som er begått, eller søker å forfølge en karriere på universitetet, offentlige tjenester eller juridikum. Kandidater tatt opp til doktorgradsprogram må ha evnen til å utføre original forskning og relevant akademisk eller profesjonell på et høyt intellektuelt nivå, som kulminerer med innlevering av en doktorgradsavhandling.

Med få unntak, ikke generelt innrømmer mer enn én eller to kandidater per studieår, for å sikre tilstrekkelig for den krevende oppgaven med å fullføre en avhandling doktorgrads hjelp. Ved vurdering av søknader, er preferanse gitt til nyutdannede av masterretts i vår egen skole, selv om søknader fra utenlandske studenter er velkommen.

Søkere til en doktorgrad i jus skal tilbringe de to første semestrene av studietilbudene i bolig på Law School. Fordi alle kandidater må ha fullført en mastergrad i jus, er det imidlertid ikke lenger var nødvendige for å følge undervisningen utover levering av avhandlingen.

OPPTAK

For å være kvalifisert for opptak til doktorgrads Law (SJD), Må kandidaten: - har fått eller bli innrullert i et kurs som fører til få en høyere grad i lov (vanligvis en master i lov) eller et akkreditert School of Law i USA eller et anerkjent universitet som ligger utenfor de forente stater, bør denne graden oppnås før innmelding i doktorgrad i jus, og oppfylle kravene i engelsk språk som er nevnt nedenfor; og - har fått engasjement av en full-time lærer, medlem av School of Law, University of Connecticut, som vil tjene som det styrende doktoravhandling (Vennligst oppgi i søknaden din et brev eller e-post som person demonstrere denne veiledning i henhold ). Hvis en ekstern kandidat (dvs. noen som ikke har fått sin bachelor-eller mastergrad i jus ved School of Law, University of Connecticut), vennligst kontakt direktør for Undergraduate Program for bistand til å skaffe dette kravet før du sender inn kandidatur.

Kandidatene bør også merke seg at Law School professorer forvente noen studentkurs i loven har:

  • Fått en poengsum i GPA (eller tilsvarende) i undersøkelser som førte til sin videreutdanning (vanligvis en mastergrad i rettsvitenskap) på minst 3,3 / B + med minst en A-rating eller bedre, og har også gjennomført. sin masteroppgave skaffe en rating på Honors (eller tilsvarende).
  • Eller, alternativt, har sendt inn bevis av stor faglig kompetanse direkte knyttet til den foreslåtte tema for avhandlingen som garanterer opptak til akademia.

Slike bevis må være spesielt vektlagt i personlig søknadsbrev og avhandling forslaget om at hver kandidat må levere med sin prosess for opptak til programmet.

English Language Krav for opptak til doktorgrads

Med mindre søkeren er kvalifisert til et unntak i henhold forklart nedenfor, noen internasjonal kandidat som har oppnådd sin grad for høyere utdanning i USA må få et minimum score på 95 i TOEFL IBT® test eller et minimum score på 7,0 i IELTS test for å være kvalifisert for PhD-programmet i Law ved School of Law ved University of Connecticut. Men, dersom kandidaten får et minimum score, men ikke får en poengsum på 100 poeng eller høyere på TOEFL IBT® eller IELTS 7.5 eller høyere, vil kandidaten måtte demonstrere på andre måter din beherskelse av engelsk. Disse ytterligere tester må inkludere, men er å oppsummere en sterk doktorgradsprosjekt sammen med et intervju med en representant fra Office of Opptak, som kan bli gjennomført i person, via telefon eller online (ved hjelp av Skype eller en lignende tjeneste) .

Skolepenger og avgifter

Kandidater til et Doktorgrad i lov (SJD) bør bruke sine to første semestrene av studiet i bolig på Law School, innrullert i modus "LAW7974 SJD Dissertation." For hvert påfølgende semester til gjennomføring av programmet, gjør kandidaten ikke trenger å være i bolig, men må være registrert i mode "LAW7976 SJD Kontinuerlig Registration".

Sist oppdatert Mai 2016

Om skolen

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Les mer

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Minimér