INNTAKSKRAV

Søkere må ha en Master of Laws grad, eller en Bachelor of Laws eller Juris Doctor grad med en Honours gjennomsnitt på minst 75 prosent, eller et tilsvarende karakter andre steder.
En søker kan være nødvendig for å tilfredsstille Dean at de har riktig nivå av forskning ferdigheter til å gjennomføre kvalifisering, som inkluderer å skrive en avhandling på mellom 50.000 og 80.000 ord.
Opptak er på grunnlag av en godkjent prosjektskisse og tilgjengelighet av egnet tilsyn. Søkere må fullføre opptil seks emnene som er oppført under Master of Laws før du utfører oppgaven komponenten av graden. Alternativt kan opptak bli tildelt gjennom overføring fra Master of Laws kurs til avhandlingen del av forskningen. Søkere vil ha oppnådd et gjennomsnitt på minst 75 prosent i Master of Laws kurs.

PROGRAM STRUKTUR

Søkere må fullføre:

  • Opptil seks valgfag valgt fra fagene oppført under Master of Laws.
  • En skriftlig forskning avhandling på mellom 50.000 - 80.000 ord (avhengig av antall valgfag foretatt), som representerer et vesentlig bidrag til utredning, kunnskap og forståelse for fagområdet og som viser en evne til selvstendig forskning.

faglig anerkjennelse

Dette programmet er et doktorgradsnivå grad. Det er mulig å velge å gjøre færre fag i bytte for å skrive en lengre avhandling (ca 5000 ord legges til avhandlingen lengde for hvert fag droppet).

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Bond University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
156 uker
Heltid studier
Pris
100,416 AUD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato