Filter
Diplom
Oceania Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer {lawstudies-diploma:plural} i National Law Studies i Oceania 2019

Et diplom viser til arbeidsgivere at en potensiell medarbeider har den nødvendige kunnskapen for å lykkes på et bestemt felt. Diplom programmer kan også forberede studentene til senere å forfølge en mastergrad eller doktorgrad.

Nasjonal lovstudier kan forberede studentene på utøvelse av nasjonal lov. Av denne grunn er nasjonale lovstudier sannsynligvis mest fordelaktige for de personene som er interessert i å forfølge karrierer i nasjonal lov.

På grunn av de mange land i Oseania, arbeid anledninger og arbeidstillatelse lover variere sterkt, med data om muligheter i noen land blir begrenset. Australia og New Zealand er de mest avanserte landene i området.

{lawstudies-diploma:singular} i National Law Studies i Oceania

Les mer Minimér

1 Resultater i National Law Studies, Oceania

Toi Ohomai Institute of Technology

Elsker å jobbe med mennesker fra hele verden? Folk leter etter en ny livsstil ofte sette New Zealand på toppen av sin ønskeliste - men innvandring prosessen kan være vans ... [+]

Elsker å jobbe med mennesker fra hele verden? Folk leter etter en ny livsstil ofte sette New Zealand på toppen av sin ønskeliste - men innvandring prosessen kan være vanskelig og forvirrende; faglige råd er avgjørende.

VIKTIG MELDING

januar 2016 Graduate Diploma i New Zealand Utlendings Råd erstattet Graduate Certificate i New Zealand Utlendings Råd som veien til lisensiering som en innvandring rådgiver for New Zealand.

Som opptak til Graduate Diploma i New Zealand Utlendings Råd har både spesifiserte faglige og engelsk språkkrav, ha nødvendig dokumentasjon for å bevise at du oppfyller oppføringen kriteriene vil øke hastigheten på behandlingen av søknaden din.... [-]

New Zealand New Zealand Online
Juli 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk