Filter
Diplom
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler {lawstudies-diploma:plural} i Kriminologi 2019/2020

Et diplom utstedes av en skole eller et universitet for å bekrefte at mottakeren har fullført studiet. Vanligvis er det utstedt for gjennomføring av 30 til 72 studiepoeng og er ment å gi studentene de nødvendige ferdighetene til en bestemt jobb.

Hva er et diplom i strafferettslig rett? Det er et program som tar sikte på å etablere grunnlag for studenter som driver en karrierevei i strafferettslig rett. Et diplom i dette emnet gir vanligvis en karrierefokusert utdanning. Studentene kan bli introdusert til de mange fasene i straffesystemet, inkludert regjeringen, rettshåndhevelse, rettelser og straffesaker. Enkeltpersoner kan ta kurs som etterforskning og rettshåndhevelse og nødvendigheter av strafferettslig rett.

Mange nyutdannede utvikler avanserte ferdigheter innen forskning, skriving og samarbeid. Evnen til å grundig undersøke et emne profesjonelt og kommunisere ideer på en kortfattet skriftlig måte, er verdifulle ferdigheter for å sikre en jobb. Samarbeid og deling av ideer kan være til nytte for enkeltpersoner hjemme og på jobb.

Et diplom i strafferettslig rettssak kan kreve forskjellig studietid, avhengig av programmet. Dette og mange andre faktorer kan ha innvirkning på opptakskostnaden. Det er lurt å gjøre forskning og ta kontakt med universitetets opptakskontor før du forplikter deg til et program.

Et eksamensbevis i strafferettslig behandling forbereder vanligvis studenter på en rekke etableringsstillinger i rettshåndhevelse og relaterte felt. Enkelte stillinger har ytterligere krav, for eksempel bakgrunnskontroller, fysiske treningsstandarder og akademisk trening. Nyutdannede kan være egnet for jobber som politibetjente, juvenile saksforvaltere, parole agenter eller prøvetakere. For personer som er interessert i å utdype sin utdanning, kan mange diplompoeng brukes i høyere grad.

Mange universiteter over hele verden tilbyr et diplom i strafferettslig rett. Å tjene en grad på nettet er en praktisk måte for mange enkeltpersoner å fremme sin utdanning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér

1 Resultater i Kriminologi

Bow Valley College

Du vil bli en viktig del av det systemet som er i grunnlaget for vårt samfunn, noe som gjør en forskjell innen rettferdighet og samfunnet. ... [+]

Justice Studies Diploma - Law Enforcement

Du vil bli en viktig del av det systemet som er i grunnlaget for vårt samfunn, noe som gjør en forskjell innen rettferdighet og samfunnet. Du vil lære de kunnskaper og ferdigheter som kreves for å forfølge en karriere i ulike felt av rettshåndhevelse der hver dag byr på unike og spennende utfordringer.

Denne 16-måneders (4 semestre) Diploma Programmet vil forberede deg på en spennende karriere innen rettshåndhevelse som politi, lensmann, RCMP offiser, eller grensen tjenester offiser. Dag betjener og nylig pensjonerte politifolk utgjør team av eksemplarisk instruktører forpliktet til å hjelpe deg å lykkes. Alle Justice Studies studenter ta samme sett av kurs i år 1 (rettssystemet, psykologi, sosiologi og kriminologi) og ta kurs som er spesifikke for deres spesialisering i år 2: Youth Justice, Law Enforcement, eller kriminal Studies. ... [-]

Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk