Filter
Diplom
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste skoler {lawstudies-diploma:plural} i Criminal Law Studies 2019

Diplomutdanningsprogrammer kan være en verdifull måte å bygge opp på faglig erfaring med yrkesopplæring. Ved å tilby svært fokuserte studieprogrammer på en-til-to-års bane, gir diplomer en annen måte for fagfolk å få tilgang til nødvendige karriereferdigheter.

Så hva er et diplom i strafferettsstudier? Dette diplom programmet er primært sentrert på de som søker en karriere eller videre fremskritt som en offiser innen rettshåndhevelse. Et kriminell studiet diplom tilbyr omfattende utdanning om strukturer, tenets og funksjoner av strafferettssystemet, fra politi beskyttelse til drift av domstolene. Programmet fokuserer spesielt på områdene av loven som er nødvendig for å opprettholde allmenn sikkerhet, mens de undersøker, forfølger og lovlig griper til kriminelle mistenkte.

Politihåndhevelse og studenter i et kriminell studiet diplomprogram kan forvente å lære viktige ferdigheter som støtter profesjonell vekst. Disse ferdighetene inkluderer ikke-voldelig konflikt de-eskalering og oppløsning, men kan utvide seg til evner som vitneintervjuer og gisselforhandlinger.

Med programmer som løper for varierende lengder og krever forskjellige studiepoeng, kan kriminelle studier få eksamensbevis på ulike prisnivåer fra ulike skoler. Varierende institusjoner vil gi informasjon om deres prisstruktur og krav.

Fordi lovhåndhevelse dekker et bredt spekter av yrker, kan de som fullfører et diplom i kriminelle studier velge mellom flere karriereveier. Nyutdannede kan søke en stilling som en offiser med lokale eller statslige politistyrker eller kan velge å gå inn i et føderalt byrå som medlem av nasjonale sikkerhetsstyrker. De kan selv velge roller som sikkerhetsvakter eller arbeider i privat beskyttelse med kommersielt ansatte byråer som tilbyr bodyguard eller premissesikkerhetstjenester.

Studentene bør være oppmerksomme på valg når det gjelder å velge en skole og et program. Mange skoler tilbyr fjernundervisning og nettbasert læring, mens andre bruker en mer tradisjonell klasseromsbasert tilnærming. For ytterligere informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

1 Results in Criminal Law Studies

Bow Valley College

Du vil bli en viktig del av det systemet som er i grunnlaget for vårt samfunn, noe som gjør en forskjell innen rettferdighet og samfunnet. ... [+]

Justice Studies Diploma - Law Enforcement

Du vil bli en viktig del av det systemet som er i grunnlaget for vårt samfunn, noe som gjør en forskjell innen rettferdighet og samfunnet. Du vil lære de kunnskaper og ferdigheter som kreves for å forfølge en karriere i ulike felt av rettshåndhevelse der hver dag byr på unike og spennende utfordringer.

Denne 16-måneders (4 semestre) Diploma Programmet vil forberede deg på en spennende karriere innen rettshåndhevelse som politi, lensmann, RCMP offiser, eller grensen tjenester offiser. Dag betjener og nylig pensjonerte politifolk utgjør team av eksemplarisk instruktører forpliktet til å hjelpe deg å lykkes. Alle Justice Studies studenter ta samme sett av kurs i år 1 (rettssystemet, psykologi, sosiologi og kriminologi) og ta kurs som er spesifikke for deres spesialisering i år 2: Youth Justice, Law Enforcement, eller kriminal Studies. ... [-]

Canada Calgary
September 2019
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk