{lawstudies-diploma:plural} i Canada 2020

Et diplom forbereder studentene til å gå inn i arbeidsstyrken eller fortsette sin utdannelse i avanserte utdanningsprogrammer. Deltakere kan velge mellom et bredt spekter av spesialiseringer, fra informasjonsteknologi til mat og drikke.Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til… Les mer

Et diplom forbereder studentene til å gå inn i arbeidsstyrken eller fortsette sin utdannelse i avanserte utdanningsprogrammer. Deltakere kan velge mellom et bredt spekter av spesialiseringer, fra informasjonsteknologi til mat og drikke.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

{lawstudies-diploma:plural} i Canada

Minimér
Bow Valley College
Calgary , Canada

Du vil bli en viktig del av det systemet som er i grunnlaget for vårt samfunn, noe som gjør en forskjell innen rettferdighet og samfunnet.

Du vil bli en viktig del av det systemet som er i grunnlaget for vårt samfunn, noe som gjør en forskjell innen rettferdighet og samfunnet. -
Diplom
Heltid studier
16 måneder
Engelsk
September 2020
Campus