studer Juss i Costa Rica

Juss i Costa Rica 2018/2019

Om Costa Rica
Det 's mye å vite om Costa Rica hvis du er student. Du vet kanskje dette landet, som ligger i Sentral-Amerika, er en vakker turistmål med en tropisk stemning og en innbydende kultur. For de som ønsker å studere her, er det muligheter for å gjøre så inkludert loven kurs. Landet, en miljøbevisst og fredselskende ett, har en sterk økonomi. Og mens det er nok av grunner til å komme hit for å slappe av, kan du også ønsker å komme hit for å jobbe som advokat. For å gjøre det, må du vurdere Costa Ricas rettsapparatet samt utdanningssystemet. Costa Rica juridisk embetseksamen er tilgjengelig for student reisende som ønsker å vie tid til å forfølge dem. Hva er lov System i Costa Rica? Rettssystemet i Costa Rica er en basert på den romerske Criminal System. Den har fire grener av regjeringen, retts, utøvende, lovgivende og valg tribune.Det er tre nivåer av rettssystemer, herunder tingrettene, klageinstans domstoler, og Høyesterett domstolene. De som inngå dette systemet ofte oppdage at de bruker en god del tid bak murene siden ingen obligasjon er tilbudt. Likevel ikke Costa Ricas regjeringen oppnevne og godkjenne advokater til å representere folk belastet med kriminalitet.
Studere jus i Costa Rica
Hva er en Law Degree i Costa Rica? For å kunne jobbe som advokat i Costa Rica, må enkeltpersoner fullføre sine grunnleggende utdanningsnivåer, en Bachelor 's Degree, og deretter sin Masters of Law, også kjent som en LLM grad. Det er veldig vanlig for enkeltpersoner å velge et spesifikt fokus innenfor denne loven. Den vanligste av disse er folkeretten, forretningsjuss, og menneskerettigheter. Law høyere utdanning i Costa Rica For å få en lov grad i Costa Rica, enkeltpersoner vil sannsynligvis melde deg på en av landets 's lov skoler eller lov fakultetet i universitet. Noen elever trenger reise til andre områder og internasjonale lover skoler for en mer avansert utdanning, men studentene vil trenge Costa Ricas trening for å bestå eksamen bar i landet. The University of Costa Rica 's Law School er en mester ' s nivå program som krever ytterligere to eller tre års studier for studenten å få hans eller hennes grad.Som en voksende økonomi og en stor juridisk system, finne arbeid i Costa Rica som en advokat er en mulighet. Når en student fullfører sin grad i feltet og sitter for bar eksamen, er det da mulig for den enkelte å begynne å jobbe innenfor et advokatfirma. Det er et behov for godt kvalifiserte advokater, men i motsetning til i USA, i Storbritannia, og i andre land, trenger advokater ikke alltid gjøre en betydelig sum penger. Internasjonale studenter er velkomne på de fleste høyere utdanningsinstitusjoner i landet, selv om studenten må få aksept fra skolen og deretter få en student visum før du reiser til Costa Rica.
Fakta om Costa Rica

Dette sentralamerikanske landet ligger mellom Nicaragua i nord og Panama i sør. Den har en smal Pacific kystregionen. Costa Rica ble sitert av FN FNs utviklingsprogram i 2010 som et av de landene som har oppnådd mye høyere menneskelig utvikling enn andre land på samme inntektsnivå, og i 2011 ble markert med UNDP for å være en god utøver på miljø bærekraft og ha en bedre rekord på menneskelig utvikling og ulikhet enn medianen av sin region.

 

Hovedstad: San José
Offisielle språk: Spansk
Regjeringen: Enhetlig presidentvalget konstitusjonelle republikk
Befolkning: 4.586.353
Gross Domestic Product: $ 58.822000000000
Valuta: Costa Ricas Colón (CRC)
Tidssone: (UTC-6)