studer Juss i Colombia

Juss i Colombia 2018/2019

Om Colombia
Columbia er en konstitusjonell republikk ligger i nordvest Sør-Amerika og grenser til Stillehavet, Det karibiske hav, Peru, Brasil og Venezuela. A "midt " makt anses å ha den tredje største økonomien blant andre søramerikanske land; Columbia 's regjering er styrt av en grunnlov endret i 1991 og opererer i henhold til prinsippene i "maktfordeling ". Lederen for regjeringen og staten er president i Columbia, som er støttet av Nordisk Ministerråd og visepresidenten. Lik strukturen av den amerikanske regjeringen, har Columbia en tokammer Kongressen, Senatet og Chamber of Representatives. Høyesterett i Columbia hersker over den dømmende gren og består av 23 dommere presiderte over sivile, Arbeiderpartiet og Straff kamre. Etablert i 2005, har en sivil system av juridiske prosedyrer blitt påført ved å opprettholde motstandere (jury eller dommer) prosedyrer i alle domstoler.Columbia 's Legal System Arbeid under en endret straffeloven fra 1938 som opprinnelig innlemme spanske rettslige prinsipper, har Columbia juridiske system en slående likhet med USA og vestlige lover som definerer forbrytelser som forseelser eller forbrytelser. Imidlertid er Columbia 's maksimal fengselsstraff 24 år (tilsvarende skandinaviske lover) uavhengig av kriminalitet. Dødsstraff i Columbia ble avskaffet for over 100 år siden. Delt inn i flere rettskretser som inneholder superior domstoler som hersket over av minst tre dommere, er Columbia 's kommuner overvåkes av spesialist, juvenile og kretsbaner som bruker "Public departementet " advokater til å representere enkeltpersoner i rettsforhandlingene.
Studere jus i Colombia
Tjene en Law Degree i Columbia Columbia samt andre latinamerikanske land har forsøkt å reformere sin høyere utdanning prosessen ved å gjøre det lettere for lav inntekt studenter å få høyere utdanning. Bli advokat i Columbia innebærer å fullføre en Bachelor of Law (4 år). Du kan deretter fullføre en Master of Law (LLM). Avhengig av spesialisering, trenger du ikke å ta Bar eksamen for å praktisere loven. Praksisplasser som består av minst ett år med et advokatfirma eller individuell rådgiveren er noen ganger nødvendig før jusstudenter kan ta baren eksamen. Mange advokater skaffe en grad i Columbia velger å praktisere loven i Brasil, hvor de økonomisk blomstrende byene Sao Paulo og Rio de Janeiro tilbyr muligheter som Columbia ikke gir.Advokater som spesialiserer seg på bedrifts, næringsliv og kontraktsrett vil ikke ha noen problemer med å finne arbeid i Brasil mens kriminelle og familie advokater tendens til å være mer etterspurt i Columbia.
Universiteter i Colombia

Universiteter i Colombia

Fakta om Colombia

Colombia grenser i vest ved Panama, i øst av Venezuela og Brasil, og på sørvest av Peru og Ecuador. I de senere årene Colombia 's økonomiske vekst har vært imponerende, og nådde 8,2% i 2007, en av de høyeste tallene for vekst i Latin-Amerika. Imens den colombianske børsen klatret fra 1000 peker på etableringen i juli 2001 til over 7300 poeng ved november 2008.

 

Hovedstad: Bogotá DC
Offisielle språk: Spansk
Regjeringen: Enhetlig presidentvalget konstitusjonelle republikk
Befolkning: 47072915
Gross Domestic Product: $ 502.874000000000
Valuta: Peso (COP)
Tidssone: (UTC-5)