Hawai'i Visiting International Professionals (VIP) Programmet gir utenlandske jurister og forretningsfolk muligheten til å studere amerikansk og internasjonal rett gjennom et program av kurs gitt på en ikke-kreditt, ikke-grad basis. VIP-programmet er ideelt for mid-karriere fagfolk som ønsker å forfølge spesialisert lov studie, men søker ikke en grad. Vi ønsker også velkommen LLM-kandidater som ønsker å få opplæring i amerikansk lov eller forbereder seg på å ta en amerikansk barneprøve ved å fokusere på barrelaterte kurs.

Det fulle VIP-programmet begynner hvert år i august og slutter i mai, men søkere som ikke klarer å tilbringe hele studieåret på lovskolen, kan søke om å delta i VIP-programmet kun for ett semester. VIP-deltakere kan registrere inntil 17 studiepoeng per semester av klasser som revisorer. Selv om VIP-deltakere er fri til å ta de fleste Law School-kurs, er innskriving gjenstand for tilgjengelighet og godkjenning av kursinstruktøren.

Ved gjennomføring av programmet, vil deltakerne tjene en revisors utskrift og et VIP-sertifikat fra Law School. Revidert kurs kan ikke brukes til å oppfylle noen gradskrav til andre programmer ved University of Hawai'i.

Medlemmer av VIP-programmet er velkomne til å delta i all lovskoleaktivitet og er fullt integrert i vårt lovskolesamfunn. VIP-deltakere er også inkludert i orientering og andre spesielle arrangementer som tilbys til våre LLM-studenter og besøker forskere gjennom året.

Å søke:

En søknad til VIP-programmet må inneholde VIP-søknadsskjemaet, en personlig erklæring og CV, søknadsavgiften på $ 60, to anbefalingsbrev, økonomisk støttedokumentasjon og en kopi av passets bioinformasjonsside. TOEFL, IELTS eller tilsvarende engelsk test er også nødvendig; Den anbefalte minimale TOEFL-poengsum for VIP-søkere er 500 (CBT 173, IBT 61).

Søknader vil bli vurdert på rullende grunnlag og opptak gitt på plass tilgjengelig. Søkere er imidlertid oppmerksom på at visumbehandling kan ta flere måneder, så de bør søke så tidlig som mulig.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law »

Sist oppdatert Oktober 4, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato