Bar Professional Training Course (BPTC)

Generelt

5 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Hvis målet ditt er å bli barrister, gir BPP University Bar Professional Training Course (BPTC) den beste treningen. Vi tilbyr advokat- og konferansesamlinger undervist i grupper av fire, sann-til-livet mockforsøk og vurderinger og det bredeste spekteret av valgfag fra enhver leverandør. I tillegg trekker vår Careers Service ut alle stopp for å hjelpe deg med å sikre pupillage.

Etter at du har fullført BPTC, vil du være fullt forberedt på livets krav som barrister - og vil være berettiget til å bli kalt til Bar of England og Wales (med forbehold om å oppfylle kravet til kvalifisering av Inn of Court).

Det juridiske yrket kan være krevende, og å være en barrister er ikke for alle. Det anbefales at du leser denne viktige informasjonen utstedt av Bar Standards Board hvis du ønsker å studere for Bar of England and Wales.

Bar Professional Training Course (BPTC) er tildelt av BPP University .

Nøkkelinformasjon

 • Små gruppesamlinger - alle praktiske advokat- og konferansesamlinger blir undervist i grupper på 4
 • Lær av erfarne utøvere med sterkt praktisk fokus
 • Mulighet til å skrive meningskriving og utarbeidelse av vurderinger
 • Bredest utvalg av alternativer å velge mellom, mer enn noen annen leverandør
 • Øk kunnskapen din med introduksjoner til pupillageforelesninger og rettsbesøk, slik at du målretter dine applikasjoner til de mest passende rom for deg
 • Finansiering tilgjengelig gjennom Stipendier, rentefrie betalingsplaner og Future Finance studielån
 • Få viktig arbeidserfaring - ved å gi råd til virkelige kunder gjennom vårt prisbelønte Pro Bono Center
 • Øv dine ferdigheter gjennom mock trial og mooting hendelser dømt av medlemmer av domstolene og utøvere
 • True-to-life vurderinger i advocacy og konferanse, ved hjelp av profesjonelle aktører
 • Verdi for pengene - alle bøker og læringsmateriell er inkludert i avgiften
 • Proaktiv karriere støtte for å gi deg best mulighet for å sikre pupillage
 • Konverter BPP University BPTC til en full BPP University Masters grad ved å fullføre ytterligere 30 studiepoeng

BPTC Career Guarantee

Vår Bar Professional Training Course gir deg best mulig trening for livet som barrister, og vi er så sikre på at vi tilbyr en karrieregaranti.

Hvis du ikke får pupillage innen seks måneder etter at du har fullført BPTC, kan du studere en annen kvalifikasjon hos BPP, som er verdt opptil £ 16 500 * inkludert LPC, gratis. Steder er begrenset, så hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du søker eller for å finne ut mer, vennligst kontakt vårt admissions team.

Nært knyttet til yrket

Fokuset på Bar Professional Training Course handler om praktisk erfaring og applikasjon, med særlig vekt på advocacy. Våre praktikant veiledere er svært erfarne - noen av dem utøver fortsatt eller beholder nært tilknytning til yrket og er også trenere brukt av Inns of Court.

Innovative studieverktøy

Læringsmateriell inkluderer:

 • Online demonstrasjoner
 • Forslag til svar på skriftlig arbeid
 • Live mock vurderinger med profesjonelle aktører - for advokat og konferanse
 • Digitale innspillinger som gir deg mulighet til å vurdere ytelsen din hver uke
 • Innspillte revisjonsforelesninger for alle sivile og kriminelle små gruppesamlinger
 • The White Book og Archbold Criminal Practice

Studie datoer og vurdering

Heltids-BPTC går for et helt akademisk år - september til juni. Alternativt kan du velge å studere for kvalifisering deltid, en helg per måned, over to år.

For fulltidsalternativet kan klasser planlegges over tre eller fire dager i uken, med en dag i uken reservert for forskning og forberedelse. For deltidsperspektivet er det et tre-dagers induksjonsprogram etterfulgt av en helg i klasseromsstudiet per måned.

Du vil bli vurdert ved en kombinasjon av skriftlige og muntlige ferdigheter eksamener gjennom hele året. For både heltid og deltidsstudenter vil de fleste vurderinger foregå på hverdager.

På BPP University studentene muligheten til å skrive sin meningskrift og utarbeide vurderinger i motsetning til å skrive dem.

Studer LLM Legal Practice (Barristers)

Et nytt program som gir deg den grunnleggende opplæringen du trenger for å bli en kvalifisert advokat, er stolt over å starte vår LLM Legal Practice (Barristers), et integrert praksisfokusert Masters program som inneholder vår høyt ansett BPTC og kvalifiserer for forskerlånsfinansiering på opptil £ 10,280 fra Student Loans Company.

Det nye programmet kombinerer læren fra BPTC med en rekke nye moduler. Det er et utfordrende og givende program som gjør det mulig å skaffe seg ytterligere kunnskaper og ferdigheter som er av ekte verdi i gjeldende lovpraksis.

Gratis Masters topp

Vi gir deg muligheten til å forbedre din BPTC og fullføre kvalifikasjonen til en full mastergrad uten ekstra kostnad. Dette betyr, avhengig av fagvalg, kan du enten uteksaminere med en BPP University LLM Commercial Legal Practice eller LLM Legal Practice (Barristers).

Inntakskrav

BPP University Postgraduate Diploma in Bar Practice (BPTC) opptakskrav er:

 • Kvalifiserende juridisk grad eller ikke-juridisk grad pluss CPE / GDL (minimum 2: 2)
 • Medlemskap av en Inn of Court
 • Et pass i Bar Course Aptitude Test (BCAT)
 • Fluency in English:

en. minimum score på 7,5 i hver del av IELTS akademiske test; eller
b. minimum score på 73 i hver del av Pearson-testen av engelsk (akademisk)

På eller før registreringen vil studenter fra ikke-engelsktalende land bli pålagt å produsere et sertifikat utstedt av en av de ovennevnte testleverandørene som bekrefter at de har oppnådd de nødvendige scoreene i hver del av testen ved samme møte. Alternativt kan studentene forutsi en 2: 1 eller 1 klasse klasse, som anser at de kan overskride språkkravet, kan be om et Skype-intervju med en av BPTCs styremedlemmer eller deres nominere som kan fravike kravet om et sertifikat ved registrering.

Sertifikater utstedt av en testleverandør som verifiserer poengsummen oppnådd av en kandidat i en av de ovennevnte tester, må være gjeldende og gyldige med henvisning til reglene fra den aktuelle testleverandøren som den dato kandidaten starter BPTC.

Etter at det ble tatt opp til BPTC, bør BPP University vurdere at en students språkkunnskaper er utilfredsstillende, eller det er spørsmål om hvorvidt et aspekt av det er på ønsket nivå, vil det kreve at studenten tar en av de ovennevnte språktester ved ethvert stadium i kurset (på studentens kostnad) og oppnå ønsket score. Denne rettigheten er ubegrenset uavhengig av studentens morsmål.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Les mer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Minimér
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Mer Mindre