Bachelor of Laws (Honours) (LLBHons)

Generelt

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Den ANU Bachelor of Laws (Honours) er en internasjonalt respektert, verdensklasse bachelor lov grad.

ANU er rangert i topp 20 i verden for studier av jus (QS World Rankings by Subject 2019/20).

ANU gir sine studenter en unik forståelse av gjeldende lov og praksis. Vår undervisningstilnærming kombinerer akademisk strenghet med praktisk kompetanse. Du vil få inngående kunnskap om lovens rolle og funksjon, og utvikle en avansert forståelse av hvordan lov påvirker og påvirker nesten alle aspekter av vår verden.

Som en ANU-lovstudent lærer du fra førsteklasses akademikere og gjestelærere med profesjonell erfaring fra hele verden. Små klassestørrelser gir økt mulighet for studentene til å samhandle og engasjere seg med akademiske ansatte, besøke gjesteforelesere og andre studenter.

Honours komponent av programmet er innebygd i graden struktur for å forbedre dine karrieremuligheter og gi deg et sterkt fundament for forskerstudiet.

I løpet av din ANU juridiske grad vil du bli presentert med mange muligheter til å sette din juridiske kunnskap til handling og få praktisk erfaring gjennom en rekke internships, kliniske plasseringer, studentkonkurranser og utvekslinger i Australia, Asia, Storbritannia, Europa og United stater.

Enten du studerer loven selv eller kombinerer den med en annen disiplin som en del av en ANU Fleksibel Dobbel grad, vil ANU Bachelor of Laws (Honours) utstyre deg med den juridiske kunnskapen og praktiske ferdigheter som kreves for å lykkes på en rekke ulike felt.

Som undergraduate student på Australias nasjonale lovskole, vil du dra nytte av muligheter som er unike for å studere lov i nasjonens hovedstad, byen der føderale lover og retningslinjer er laget.

Vår nærhet til High Court of Australia, Commonwealth domstoler og føderale byråer gir enestående tilgang til juridiske utøvere, det diplomatiske samfunnet, medlemmer av rettsvesenet og regjeringspolitiske beslutningstakere, hvorav mange er ANU Law alumni.


Karriereutfall

ANU har det høyeste nivået av graduate employability av ethvert australsk universitet.

Når du oppgraderer med en ANU-lovgrad, blir du en del av et høyt tilkoblet nettverk av over 20.000 globale lovalder som inkluderer dagens Justices of High Court, QC, SC, parlamentsmedlemmer, diplomater, lærde, forfattere og ledere av globale firmaer .


Fleksible dobbelgrader på ANU

Du kan ta en ANU LLB (Hons) som en enkelt grad, eller kombinere lov med en av over 30 andre disipliner som en del av en fleksibel dobbel grad. En fleksibel dobbel grad gir deg mulighet til å utvide og utdype kunnskapen din på to felt, for eksempel lov og internasjonale relasjoner, eller lov og handel.

Å studere en fleksibel dobbel grad betyr ikke at arbeidsbelastningen eller tiden på en enkelt grad er dobbelt. Den kondenserte programstrukturen i Flexible Double Degree lar deg fullføre to bachelorgrader og tar kun ett år lenger enn en enkelt grad.


Gradstruktur

I løpet av din juridiske grad vil du studere en rekke obligatoriske kurs i grunnleggende juridiske områder som folkerett, administrativ rett, selskapslov, straffelov, kontrakter, bevis og rettssaker.

Du kan også skreddersy din grad for å passe dine interesser og karriere mål ved å velge valgfag fra en rekke moderne temaer i loven, inkludert miljø og klima lov, internasjonal handelslov, finansmarkeder og overtakelser, informasjonsteknologi lov, internasjonal sikkerhetslov og menneskerettigheter lov.

Opptak til praksis

Å fullføre en ANU LLB (Hons) og den nødvendige praktiske juridiske opplæringen kvalifiserer deg til å praktisere lov hvor som helst i Australia og i andre jurisdiksjoner, inkludert New Zealand, India, Singapore, Vietnam, Malaysia og Hong Kong.

Ekspertundervisningspersonell

Våre akademiske eksperter har spesiell kompetanse innen forfatnings- og forvaltningsrett, folkerett, miljølov, styring og nasjonal sikkerhet, og gir nasjonalt forskningsledelse på de viktigste juridiske, regulatoriske og styringsmessige utfordringer Australia, Asia-Pacific-regionen og verden står overfor.

Mange av våre ekspertforskere er også prisvinnende lærere som er tilgjengelige og jobber tett med våre studenter for å støtte dem gjennom studiene.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Les mer

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Minimér