Bachelor of Law

Generelt

Programbeskrivelse

Utforsk de grunnleggende prinsippene i loven i England og Wales på en kvalifiserende juridisk grad anerkjent av både advokatreguleringsmyndigheten og Bar Standards Board.

Du vil få en solid jording på viktige områder som juridiske metoder og ferdigheter, konstitusjonell lov, straffelov og eiendomsrett. Du kan også spesialisere deg i en rekke emner, inkludert familie lov, media og underholdningsloven, selskapsrett og menneskerettigheter, avhengig av ditt interessepunkt.

Gjennom din grad lærer du å argumentere en sak effektivt i retten, intervju klienter og forhandle avtaler, og dra nytte av simulerte forsøk og tribunaler i Moot Court Room.

Fra 2018 vil University of Gloucestershire Business School flytte til et helt nytt, state-of-the-art hjem på Oxstalls campus i Gloucester. Utviklingen på £ 16 millioner vil være hjem til våre Business, Marketing, Human Resource Management og Regnskap og Finans kurs.

Studentene har også mulighet til å bruke et år på plassering gjennom fireårig sandwich kurs alternativet. I tillegg til dette er våre Make It-forretninger opplevd for å sikre at du skiller seg ut fra mengden når du oppgraderer.

Gjør det internasjonalt: I ditt andre studieår vil du få muligheten til å besøke noen av de store internasjonale juridiske institusjonene i Europa. Få sjeldne innsikt, førstehånds, til noen av de høyeste nivåene av internasjonal rettssak. Du kan høre et levende sak som blir argued, vitne til forbrytelser mot menneskehetens forsøk, og det vil være en sjelden anledning til å ha forelesninger og samtaler fra advokater og seniortjenestemenn. Å ha global eksponering vil hjelpe deg med å skille seg ut på jobbmarkedet, uansett om du planlegger å ha en internasjonal karriere eller ikke. Av denne viktige grunnen er denne utrolige turen inkludert i prisen på gebyrene dine.

Gjør det virkelig: lær av folk som har vært der og gjort det. Advokater i privat praksis, barristers, dommere og interne advokater fra store organisasjoner som HSBC og NATO vil levere inspirerende foredrag og gi deg virkelig innsikt. Du kan også besøke Høyesterett, Inns of Court, Parliament, og by advokatfirmaer. Virkelig verden søknad er innebygd i hele graden din, og du kan delta i simulerte forsøk og tribunals samt mooting konkurranser. Juridikkskolen driver også en lovklinikk hvor studentene har mulighet til å skygge advokat som tilbyr juridisk rådgivning. Alt fokuserer på å forberede deg perfekt for når du oppgraderer.

Gjør det til stede: vokse til en karriere-klar kandidat. De siste årsstudentene kommer til å jobbe i vår juridiske klinikk, og gir råd til virkelige kunder på avtale-, forbruker- eller arbeidsrett. Det er også muligheter til å frivillige på Law Center eller Citizens Advice Bureau og praktisere dine ferdigheter med ekte kunder. Dette vil gi deg selvtilliten til å sette din læring i praksis og få viktige kontakter. Studentene har gått på jobb for ledende advokatfirmaer i Bristol, Birmingham og London. Du vil også ha mulighet til å utføre en internship innen juridiske og forretningsmessige miljøer. Alt dette er designet for å gi deg ferdigheter og CV til å forfølge din valgte karriere.

Studiestil

Gjennom forelesninger, seminarer og gruppearbeid, vil du sette din læring til prøve i klassedebatter og oppmøte. Du får muligheten til å presentere funnene på case-studier i simulert rettssalen. Muligheter for å skygge eller jobbe med juridiske fagfolk som en del av graden, vil forberede deg til å være karriereberedd for når du oppgraderer. Din personlige veileder vil gi deg faglig støtte og hjelpe deg med å utvikle din karriere basert på dine interesser.

Karriere

  • Advokat
  • Barrister
  • Politikk eller regjering
  • Politiet
  • Prison service
  • Probation service

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?.

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?. Minimér
Cheltenham , Gloucester + 1 Mer Mindre