Bachelor of Law

Generelt

Programbeskrivelse

Programmet ble etablert i 2007. Siden starten har programmet tilbudt kurs i offentlig rett og sharia lov, som undervises på arabisk og engelsk. Programmet er anerkjent lokalt og internasjonalt og kvalifiserer sine kandidater til å være klar til å konkurrere effektivt på det profesjonelle markedet.

Programmelding

Forberedelse av fremtredende profesjonell lovlighet med grunnleggende moralske verdier, juridiske ferdigheter og kunnskap om saudi og internasjonal lov og sharia.

Fordelene ved lovprogrammet ved Dar Al-Hekma University

Bachelor of Law-programmet ved Dar Al Hekma University er det første kvinners lovprogram i Saudi-Arabia som skal undervises både på arabisk og engelsk.

Det er det første programmet i den vestlige delen av Saudi-Arabia som lærer folkeretten. Læreplanen kombinerer teoretiske leksjoner og anvendte ferdigheter som gjør det mulig for studenter å lære seg saudi-lov, sharia og internasjonal lov. Programmet gjør det mulig for kvinnelige studenter å bli utarbeidet både på arabisk og engelsk. Og tillater dem å velge kurs som utfyller sine individuelle interesser og faglige mål.

Juridiske studenter har preget prestasjoner på høyeste regionale og internasjonale nivå. Dar Al-Hikma Law Programmet var det eneste programmet som representerte Kongeriket i internasjonale juridiske voldgiftsspill, med Dar Al-Hikma som det beste laget i Midtøsten i rekkefølge de siste årene.

Loven programmet inkluderer høyt kvalifiserte fakultet medlemmer fra prestisjetunge universiteter over hele verden, bakgrunn og forskningsinteresser i loven, slik at studentene kan lære om ulike internasjonale kulturer under studiet.

Universitetets unike og rike miljø gjør det mulig for universitetets unike og rike miljø å styrke sin selvtillit og å presentere og presentere muntlige og skriftlige juridiske argumenter med tillit og styrke støttet av argumenter og bevis og utfordringer i internasjonale juridiske fora.

Loven programmet gjør det mulig for kandidater å jobbe i internasjonale advokatfirmaer og å forfølge sine høyere studier i prestisjetunge internasjonale universiteter. .

Karrieremuligheter eller karrieremuligheter

Law program kandidater kan fungere som:

  • Advokater for lokale selskaper i Saudi-Arabia.
  • Advokater hos internasjonale selskaper både i og utenfor Saudi-Arabia.
  • Nasjonale advokater eller juridiske rådgivere i offentlige, private eller andre organisasjoner.
  • En stilling i departementene.
  • Sivil kontor.
  • Analytiker av mellomstatlig organisasjon.
  • Politisk korrespondent.
  • Fakultet medlem (etter oppgradering fra høyere studier).
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Les mer

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Minimér