​Abkhazian State University

Introduksjon

Abkhaz State University ble etablert basert på State Pedagogical Institute of Sukhum, som åpnet i 1932.

SU-forelesere og studenter deltar aktivt i mange internasjonale vitenskapelige og kreative fora. Lignende arrangementer holdes regelmessig ved Abkhaz State University. Studenter og forelesninger (сотрудники) fra ASU fikk lov til å oppgradere sine kvalifikasjoner, fortsette sin utdannelse i Graduate School og Doctoral Studies, og forsvare avhandlinger.

Siden 2006 har ASU status som et autonomt nasjonalt universitet, grunnleggeren av republikken Abkhasia. Dette åpnet nye muligheter for utvikling av pedagogiske og vitenskapelige aktiviteter ved universitetet.

Universitetets aktiviteter er basert på universelle og utviklende utdanningsprinsipper, og ivaretar utdanningens grunnleggende natur med innovativ teknologi 'aktiv innføring. Det tar sikte på å integrere ASU i World Educational Space, og sikre full deltakelse i internasjonale programmer for å etablere direkte kontakter og samhandling med utenlandske forsknings- og utdanningsinstitusjoner.

Til dags dato er det i Abkhaz State University:

8 fakulteter, institutt / kunstbrunsj og 42 avdelinger, hvor forskjellige områder et nivåopplæringssystem blir utført: grunn-, spesial-, hovedfags- og hovedfagsstudier;

Mer enn 3000 studenter, inkludert internasjonale studenter;

flere avhandlingsråd;

prioriterte forskningsområder er matematikk, biologi, økologi, syklusen av abkhasstudier, arkeologi, pedagogikk.

Steder

  • Sokhumi

Spørsmål